Természetéből fakadóan összetéveszthetetlen

A Jeep® Renegade e-Hybrid egyet jelent az összetéveszthetetlen stílussal, amely életre hívta ezt a modellt. Szögletes, erőtől duzzadó formája az éles vonalakkal együtt klasszikus Jeep® stílust kölcsönöz. Ilyen a hagyományos, hetes osztású hűtőrács, vagy a trapéz alakú kerékjárati ívek.

Felnik és gumiméretek

Lehetőségek széles tárháza, hogy megkoronázd a stílusod.

Cerchi da 17’’ in lega nero lucido Cerchi da 19’’ in lega 18”-os, fényes fekete alumínium felnik 19”-os alumínium felnik

Nyitott tetős vezetés

Készülj fel egy exkluzív vezetési élményre, amely hagyományos érték a Jeep® világában. A Renegade e-Hybridhez kétpaneles üvegtető is kérhető, amellyel a nyitott tetős vezetés nyújtotta szabadság élménye is elérhetővé válik.

Egy város fényei

Mostantól nem csak erőteljes, de megkülönböztető megvilágítással is autózhatsz. A LED-es fényszórók 50 százalékkal javítják a látást a hagyományos fényszórókhoz képest, ezzel a menetbiztonság is jelentősen emelkedik. Sőt, fenntartásuk is olcsóbb és kevesebb energiát fogyasztanak. A halogén fényszórók ezzel szemben olyan széria tartozéknak számítanak, amelyek hosszú életciklust és nagy fényerejű megvilágítást biztosítanak.

Jeep® Renegade e-Hybrid üzemanyag-fogyasztás (l / 100 km): 5,7 - 6,1; CO2-kibocsátás (g/km): 130 - 139. A WLTP súlyozott ciklus alapján jóváhagyott, 2021.11.01-én frissített és összehasonlítás céljából feltüntetett értékek