A jövő a Jeep® szerint

A Jeep®Renegade e-Hybrid meghajtása olyan műszaki ökoszisztémán alapul, amely teljes értékű hibrid vezetési élményt képes biztosítani.

Uconnect™ infotainment rendszer 8.4”-os HD kijelzővel

Az új Jeep® Renegade e-Hybrid fedélzetén a legújabb fejlesztésű Uconnect™ infotainment rendszer található, amelyet 8,4”-os HD érintőképernyőn keresztül lehet vezérelni. A rendszer átdolgozása során új tartalom, a Hybrid Pages is elérhetővé vált, ezen a hibrid rendszer paramétereit lehet nyomon követni. A Uconnect™ rendszert az érintőképernyőn és a kormányba épített vezérlőgombokkal is lehet irányítani, sőt, okostelefon tükrözésére is képes.

7”-os digitális műszeregység

A műszeregységet úgy terveztük újjá, hogy minden alapvető fontosságú információt a vezető elé tárjon. Ezek között az e-Hybrid rendszer főbb paraméterei is szerepelnek. Az akkumulátor töltöttsége, az üzemanyag mennyisége, a hibrid rendszerek működése is valós idejű információk alapján követhető nyomon. Emellett a főbb biztonsági berendezések és rendszerek működése is ellenőrizhető a 7”-os kijelzőn.

Jeep-app Services szolgáltatások

A My Uconnect™ alkalmazáson keresztül akár távolról is elérhetők az Jeep® Renegade e-Hybrid rendszerei. Ezzel a megoldással az autó főbb paraméterei tekinthetők meg, de műszaki hiba, vagy baleset esetén műszaki segítségnyújtás is kérhető.

Fejlett kapcsolódás

Maradj csatlakoztatva vezetés közben is. Az Apple CarPlay és AndroidAuto™ telefontükrözéssel biztonságos módon kezelheted a telefonod tartalmát, hallgathatsz zenét, vagy tervezheted meg utazásodat.

Jeep® Renegade e-Hybrid üzemanyag-fogyasztás (l / 100 km): 5,7 - 6,1; CO2-kibocsátás (g/km): 130 - 139. A WLTP súlyozott ciklus alapján jóváhagyott, 2021.11.01-én frissített és összehasonlítás céljából feltüntetett értékek