A JEEP® 4x4: BÁRMILYEN KIHÍVÁSRA KÉSZEN ÁLL

A győzelemhez vezető út mindig nehéz. A Jeep® legendás összkerék-meghajtású modelljei, a Wrangler, a Renegade, a Compass, a Cherokee és a Grand Cherokee készen áll arra, hogy elkísérje Önt a következő kalandjára. Semmi nem akadályozhatja meg. A Jeep® egyike a világ vezető márkáinak az összkerék-meghajtású technológiákban: több mint 75 éves tapasztalata segít bármilyen akadály leküzdésében. A titok egyszerű: igény alapú összkerékmeghajtás. Szükség esetén a 4x4 rendszer automatikusan aktiválódik és az útfelület minőségétől függetlenül biztonságos utazást garantál. A rendszer kuplungot, vagy központi differenciálművet használ, hogy az első és hátsó tengelyek között változtatható legyen a forgási sebesség, így akár havas, akár száraz útburkolaton megbízhatóan üzemel. A hajtás önzáró differenciálon keresztül érkezik a kerekekhez. A Jeep® modellek mechanikus, elektronikus, vagy fékrásegítéses differenciált használnak, ezzel növelve az egy kerékre jutó erőt, hajtást és tapadást.

A 4X4 JEEP® ÉS A TEREPEZÉS: SÁRBAN FOGANT KAPCSOLAT.

Nedves utak, sár, hó, meredek utak: bármilyen útfelületről is legyen szó, a 4x4 Jeep® modelleknek mindez csak egy séta a parkban. Ha a Jeep® modellje Trail Rated® tanúsítvánnyal rendelkezik, akkor biztos lehet abban, hogy a képességeit a legkeményebb terepeken többféle tesztnek is alávetették. Vízátfolyásokat kell leküzdeni? A magasított légbeömlőnek és a szigetelt karosszériának köszönhetően a víz nem fog az utastérbe jutni. Ha azon gondolkodik, hogy képes lesz-e murvás úton lejtmenetben haladni, a Trail Rated® Jeep® modellek precíziós kormányzása és optimális terepszögei ezt is lehetővé teszik. A Trail Rated® tesztekről ezen az oldalon tájékozódhat.Mivel a terepezéshez új képességek kellenek, a Jeep® 4X4 modelleket úgy tervezték, hogy bármilyen helyzetet kezelni tudjanak. A modelljeinkhez kínált összkerékmeghajtási rendszerekkel akár felfelé, akár lefelé, bármin keresztül, vagy bármi körül megtalálja majd a maga útját. Megbízhat a Jeep® 75 éves terepes tapasztalatában, bármit is vessen Ön elé az anyatermészet.
Új kalandjára való felkészülésként fogadjon meg pár tanácsot, amelyet az Off-Road Kézikönyvben írtunk le. Ebben választ kaphat a 4X4, vagy SUV Jeep®-ekkel kapcsolatos kérdéseire is.

RÉSZLETEK

TALÁLJA MEG SAJÁT TEREPÉT.

A stílus csakis egyéni választás kérdése. Szeretne egy stílusos, kényelmes kalandban részt venni? Egy SUV-ra van szüksége. Megőrül a terepezésért? Válasszon egy összkerék-meghajtású Jeep® modellt és semmi nem fogja megállítani, csak az élvezetekre kell koncentrálnia. Összkerék-meghajtású Jeep®-je erőlködés nélkül képes a két- és négykerékmeghajtás között váltani. A Selec-Terrain módválasztót lejtmenetvezérlővel egészítettük ki, a Trailhawk modellekben pedig exkluzív, Szikla mód található. Ezzel a lehető legnagyobb tapadás és hajtás érhető el a kerekeken, így bárhova eljuthat. Válassza a nagy áttételű, normál sebességi fokozatokat a hétköznapi utakon. Ha extra erőre lenne szüksége alacsony sebességnél, akkor a felezőváltó segítségével a rémisztő terepeket is meghódíthatja és a vontatás során sem ütközik majd nehézségekbe. Extra súlyt kell cipelnie? A vonóhorog felszerelésével jelentősen nő a használhatóság, mivel nem csak utánfutót csatolhat a Jeep® után, de kerékpárhordozót, csomagtárolót és vonószemet is akaszthat rá. Felszerelése egyszerű és kevesebb, mint fél óra alatt elvégezhető.

RÉSZLETEK

ELÉRKEZETT A KALANDOZÁSOK IDEJE:
ISMERJE MEG A 4X4 JEEP® MODELLEKET.

Minden utazás különböző. Kezdje a Jeep® 4X4, vagy SUV ajánlatainak megismerésével. Járja szabadon a saját útját.

ÚJ JEEP® WRANGLER 4x4

A Wrangler a Jeep® márka ikonja és bármikor készen áll az újabb kalandozásra. Az új Wrangler két különböző összkerékmeghajtással érhető el, amelyek önzáró differenciállal és stabilizátor-lekapcsolással is rendelkeznek, így a csendes kis eldugott erdei tisztásokat is eléri, amelyekhez sziklákon és patakokon át vezet az út.

RÉSZLETEK

JEEP® RENEGADE 4x4

A Jeep® Renegade kétféle innovatív 4X4 meghajtással érhető el, a hátsó tengely lekapcsolásával mindegyik képes az első- és összkerékmeghajtás közti észrevétlen váltásra. Mindegyik Jeep Active Drive rendszerrel akkor is mozgásban maradhat, ha csak egy keréknél van tapadás.

RÉSZLETEK

JEEP® COMPASS 4x4

A Jeep® Compass-hoz kétféle összkerékmeghajtás közül választhat, mindegyik helyt áll bármilyen időjárási körülmények között. A Jeep Active Drive 4x4 rendszer a mindennapi kalandozások során lesz hű társa. A Compass Trailhawk® modellhez elérhető Jeep Active Drive Low rendszerrel a Compass minden idők legütőképesebb kompakt SUV-ja lett. A Selec-Terrain® módválasztóval és a nyomatékszabályozó rendszerrel a kategória legjobb 4X4 képességei érhetőek el.

RÉSZLETEK

ÚJ JEEP® CHEROKEE 4x4

A Cherokee-hoz három, jól bevált 4X4 rendszer választható, amelyek bármilyen időjárási körülménnyel megbirkóznak. Az egyszerűen használható Jeep® Active Drive I bármilyen körülmények között megbízhatóan működik, a Jeep® Active Drive II felezőváltóval javítja a képességeket, a Jeep® Active Drive Lock pedig hihetetlen off-road képességeket kölcsönöz.

RÉSZLETEK

JEEP® GRAND CHEROKEE 4x4

A Jeep® Grand Cherokee olyan jól bevált összkerékmeghajtási rendszereket kínál, amelyek bármilyen időjárási körülmények között kiválóan teljesítenek. A Quadra-Trac II® felezőváltóval rendelkezik, a Quadra-Drive® II hihetetlen off-road képességeket kölcsönöz. A Quadra-Trac® Active igény alapú 4X4 rendszere az utcán, az SRT és Trackhawk modellekben pedig a versenypályán is megállja a helyét.

RÉSZLETEK
image

ELÉRKEZETT A KALANDOZÁSOK IDEJE.

Kezdje el utazását most. Mi készen állunk arra, hogy terepes és 4X4 tapasztalatainkkal elkísérjük Önt. Ismerje meg a Jeep® teljes modellpalettájára kiterjedő ajánlatainkat és készüljön fel arra, hogy átlépje saját korlátait.

RÉSZLETEK