A legjobb kis SUV 2018-ban

A Jeep® Renegade három éve kap elismeréseket a 4x4 Magazine-tól, idén az "Év legjobb kis méretű SUV-ja" címet szerezte meg. A Renegade sikere a sokoldalúságában rejlik. Győződjön meg saját maga arról, amit a szakértők mondtak: "A Renegade karakteres és rendelkezik azokkal a terepképességekkel, amelyekkel állva hagyja a versenytársait".

GALÉRIA

KÜLSŐ

/content/dam/jeep/crossmarket/new-renegade-2019/Overview/04_exterior/1450x423_Exterior.jpg
Image Exterior

IDŐTLEN JEEP® STÍLUS, FELFRISSÍTVE

A felfrissített kerékjárati ívektől az új LED-es fényszórókig az új Jeep® Renegade mindig frissnek hat. Fedezzen fel új helyeket, vagy vezessen a városban, a Jeep® Renegade bármelyik kalandra készen áll.

FEDEZZE FEL
image 1
image 2

BELTÉR

/content/dam/jeep/crossmarket/new-renegade-2019/Overview/05_interior/1450x423_Interior.jpg
panoramic sunroof

IRÁNY A SZABADBA

Kategóriája legtágasabb belterében öten is kényelmesen elférnek, a tágas csomagtérben minden hasznos funkció megtalálható és tele van okos tárolórekesszel. Emellett a kategóriatársakhoz képest nagyobb a fejtér, szélessége pedig verhetetlen. A Jeep® Renegade-ben megvan az a tér és kényelem, amelyre vágyott. Sőt, annál jóval több is.

FEDEZZE FEL

TECHNOLÓGIA

/content/dam/jeep/crossmarket/new-renegade-2019/Overview/06_technology/1450x423_Technology.jpg
Image Exterior

JEEP® RENEGADE. A KÉZBEN TARTOTT TELJESÍTMÉNY

Képzelje el a tökéletes kiruccanást. A Uconnect™LIVE szolgáltatással felszerelt új Jeep® Renegade vezetése olyan élmény lesz, amit mindenkivel meg kell osztania. Zene, szórakozás, közösségi média, hírek, térképek és az összes Apple CarPlay és Android Auto funkció..

FEDEZZE FEL

KÉPESSÉGEK

/content/dam/jeep/crossmarket/new-renegade-2019/Overview/07_capability/1450x423_Capability.jpg

TELJESÍTMÉNY SZINTE BÁRMIN KERESZTÜL

Az új Jeep® Renegade kétféle összkerékmeghajtási rendszerrel elérhető, mindkettő tartalmazza a hátsó tengely lekapcsolását, hogy észrevétlen legyen a váltás a két- és négykerékmeghajtás között. A Renegade Trailhawk® sokféle útviszony között helytálló Jeep Active Drive Low rendszere segített elnyerni a Trail Rated® minősítést.

FEDEZZE FEL
image 1
image 2

BIZTONSÁG

/content/dam/jeep/crossmarket/new-renegade-2019/Overview/08_safety_and_security/1450x423_Safety_And_Security.jpg
Image Exterior

VEZESSEN NYUGALOMBAN

Ahhoz, hogy igazán kiélvezhesse a vezetés élményét, fontos a biztonság. Az új Jeep® Renegade-ben több mint 60 elérhető biztonsági rendszer gondoskodik a nyugodt vezetésről. Elérhető egyebek közt a ráfutásos balesetre figyelmeztető, a LaneSense® sávtartó, az adaptív tempomat, a ParkSense® automata parkolósegéd, a holttérfigyelő, a hátsó keresztforgalom-figyelő, és az új táblafelismerő rendszer is.

FEDEZZE FEL

JEEP® RENEGADE MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP® RENEGADE

Próbálja ki a legközelebbi márkakereskedésben

JEEP® RENEGADE KATALÓGUS

Töltse le Jeep® Renegade katalógust