TÁMOGATÁS

MOPAR®

A Mopar® a Fiat Group Automobiles vállalat egy részlege, mely eredeti alkatrészeket, kiegészítőket, valamint a Fiat SpA és Chrysler Group LLC gépjárműveit karbantartó szolgáltatásokat biztosítja. Küldetése, hogy magas szintű szaktudásának és világszínvonalú aftersale szolgáltatásainak köszönhetően a Jeep® tulajdonosok a gépjármű teljes élettartama alatt kellemes élményekkel gazdagodjanak. A Mopar® gondoskodik gépjárművéről, attól a pillanattól kezdve, hogy a márkakereskedést elhagyja, és korszerű technológiákkal, valamint innovatív, minőségi és eredeti termékeivel csúcsminőségű szolgáltatást nyújt Önnek.

EREDETI ALKATRÉSZEK

Csak olyan személy képes maradéktalanul gondoskodni egy gépjárműről, aki annak minden tulajdonságát és alkatrészét ismeri. A Mopar® úgy tervezi eredeti alkatrészeit, hogy azok később is ugyanazt a megszokott teljesítményt, kényelmet és megbízhatóságot garantálják, mint amikor újonnan kerültek beszerelésre a vadonatúj gépjárműbe.

KIEGÉSZÍTŐK

Ügyfeleinek a Mopar® kimondottan Jeep® gépjárművekhez gyártott kiegészítők folyamatosan bővülő széles választékát kínálja. A katalógusban található termékek egyediek, ugyanis azokat az adott gépjárműtípus tervezési osztályának szoros közreműködésével hozták létre: ilyen közvetlen kapcsolat biztosítására a kiegészítő és a tervezési osztály között nem minden vállalat after sales részlege képes. A hetes osztású hűtőráccsal felszerelt modellek most is – mint mindig – nagyfokú személyre szabhatóságot tesznek lehetővé. A Wrangler modellek speciális verzióit teljesen "moparizáltuk": gondoljunk csak például a Wrangler Mountain változatra. Ugyanakkor vannak olyan kiegészítők is, melyek megvásárolhatók egyesével is. Ezek közé tartozik például a krómozott vagy matt színűre festett hűtőrács, a tükörborítás, a tanksapka ajtaja, a Jeep® logóval ellátott pótkeréktartó és számos egyéb kiegészítő. A Mopar® a Grand Cherokee S Limited modellekhez is kínál kiegészítőket: a modell hátsó lökhárítójához szerelt kipufogóvégek és hátsó diffúzorok mind megtalálhatók a Mopar® kiegészítőket felvonultató katalógusában.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Információra vagy segítségre van szüksége? Szervizt vagy márkakereskedést keres? Tájékozódni szeretne az aktuális promóciókról? Az I Am Jeep® ügyfélszolgálat a következőt kínálja:

 • információk nyújtása a modellekről, szolgáltatásokról, az értékesítési hálózatról; az ügyfél számára legmegfelelőbb megoldás biztosítása
 • közúti segítségnyújtás meghibásodás vagy baleset esetén a nap 24 órájában, az év minden napján, amely kiterjed a gépjármű elvontatására, javítására és csereautó biztosítására is

Magyarországról a szolgáltatás az ingyenesen hívható 06 80 10 10 80-as számon érhető el, az ország határain kívülről, európai országokból pedig a +36 1 465 3688 számon hívható. Az ügyfélszolgálat e-mailben a customercare.HU@fiat.com címen érhető el.

SZERVIZ

Időnként minden gépjárművet szervizelni kell. A Fiat Csoport ezért gépjárműveinek minden modelljéhez és kiviteléhez egy szervizelési ütemtervet készített, amelynek betartása szükséges a gépjármű megfelelő és hatékony működéséhez. A szervizek tervszerű végrehajtásával optimalizálhatja gépjárműve teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását annak élettartama során, hogy az megfeleljen a CO2-kibocsátási és környezetvédelmi előírásoknak, valamint hogy a jármű állapota kielégítő legyen a törvényben előírt időszakos ellenőrzővizsgálatok alkalmával.

Jeep® 5 év Garancia

5 év vagy 100 000 km garancia JEEP személyautókra
Feltételek:

 • 5 év garancia: 2+3 év, vagy 100 000 km futásig kiterjesztett garancia, a mindenkori ÁSZF feltételei alapján
 • Gyártói garancia: a JEEP személyautókra 2 év kilométer-korlátozás nélküli gyártói garanciát nyújt. Garantált nyugalom hosszú időre. Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez a JEEP tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes, ezért minden újonnan vásárolt JEEP gépjárműhöz 2 év gyártói garanciát nyújtunk. A gyártói garancia kilométer-korlátozás nélkül érvényes, tehát csak Öntől függ, milyen hosszú úton teszi próbára JEEP-je megbízhatóságát. A garancia természetesen együtt jár a 2 évre szóló, az egész Európára érvényes országúti segélyszolgáltatással. Ez ingyenes szolgáltatások egész sorát jelenti, amelyek biztosítják az Ön zavartalan célba érkezését - akkor is, ha útján előre nem látható váratlan esemény történne. Ezen felül 2 éves garanciát vállalunk a fényezésre, 7 évet a külső karosszéria elemek és 2 évet az egyéb fémlemezek átrozsdásodására, kilométer korlátozás nélkül.
 • Kiterjesztett garancia: A JEEP minden hivatalos márkakereskedőnél vásárolt JEEP személyautó esetén ezen felül 3 éves kiterjesztett garanciát is ad 100.000 km futásteljesítésig. A kiterjesztett garancia ajánlat csak a 2013. április 1 után forgalomba helyezett járművekre vonatkozik.
 • A gyártói garancia részletei és feltételei megtalálhatók a jármű Garancia és szervizfüzetében, illetve a kiterjesztett garancia részletei és feltételei megtalálhatók a Kiterjesztett Garancia szerződés ÁSZF-jében.
 • A garancia feltételeiről tájékozódjon hivatalos márkakereskedéseinkben.

Garancia

A gépjárműre vonatkozó garancia
Új gépjármű vásárlása esetén a gépkocsira az átvétel napjától futásteljesítménytől függetlenül 24 hónapos garancia érvényes. A gépjármű meghibásodása esetén a garancia fedezi a gépjármű díjmentes javítását eredeti vagy a Mopar által utángyártott alkatrészekkel.
A garanciális javításokat a Jeep® márkakereskedés hajtja végre, és azok az alábbiakat tartalmazzák:

 • hibás alkatrészek cseréjét vagy javítását
 • a csere vagy javítás munkadíját
 • a javítás során felhasznált fogyóeszközök biztosítását

A járműszerkezetre biztosított 24 hónapos gyári garancia ideje alatt igénybe veheti a Free To Go csereautó&assistance szolgáltatás nyújtotta előnyöket.

Fényezés garanciája
Az átvételt követő 24 hónapos időszakban garanciája kiterjed a gépjármű eredeti fényezésében jelentkező hibákra.
A gyártó szokásos feltételei figyelembe vétele mellett a garancia fedezi a hiba kijavításához szükséges részleges vagy teljes újrafényezést.

Korrózióra vonatkozó garancia
Gépjárműve garanciája fedezi a korrózió okozta perforáció helyreállítását.
A garancia fedezi minden olyan fém panel cseréjének munkadíját és alkatrészköltségét, amelyen korrózió vagy rozsdásodás okozta perforáció jelentkezett. Nem korrózió okozta perforációra a garancia nem terjed ki. A nem fedezett vagy kozmetikai korrózió közé tartoznak például a felvert kövek okozta sérülések és karcolások.
Ez a garancia a gépjármű átvétele után legfeljebb kétszer érvényesíthető:

 • a külső fémlemezekre (amelyek fényezése a gépjármű külsején látható) 7 évig érvényes, korlátlan futásteljesítmény mellett
 • egyéb fémlemezek esetén futásteljesítménytől függetlenül az érvényességi idő 24 hónap

KÖZÚTI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

Free To Go csereautó&assistance szolgáltatás a következőket kínálja Önnek:

Mobil szerviz
Ha gépjárműve a gumiabroncsok sérülése, az akkumulátor lemerülése, üzemanyag hiánya vagy nem megfelelő üzemanyag használata miatt mozgásképtelenné válik, egy szerelő a helyszinen megjavítja azt.

Vontatás
Gépjárműve mozgásképtelenné válása esetén, azt a legközelebbi szervizponthoz vontatjuk

Csereautó
Gépjárműve meghibásodása esetén a szervizidőtől függően a javítás időtartamára csereautót biztosítunk.

Utazási költség
Gépjárműve meghibásodása esetén taxit biztosítunk a vasútállomásig, csereautóig, vagy útja folytatásához. A gépjármű meghibásodása esetén, ha utasai lakhelye 50 km-nél távolabb található, megszervezzük repülőgéppel vagy vasúttal történő haza- ,vagy továbbutazásukat.

Hotel költségek
Ha gépjárműve lakhelyétől 50 km-nél távolabb válik mozgásképtelenné, hotelben szállást biztosítunk.

A megjavított gépjármű átvétele
Ha gépjárműve lakhelyétől 50 km-nél távolabb vált mozgásképtelenné, fedezzük az útiköltségeket, amelyek a gépjármű átvétele kapcsán felmerülnek.

Gépjármű hazaszállítása
Ha gépjárműve külföldön hibásodik meg, és 5 napon belül nem javítható, a márkaszerviz az ügyfél lakhelyéhez szállíttatja a gépjárművet (vagy az ügyfél városában található márkaszervizhez, ha van ilyen).

Pick-up & go (exkluzív szolgáltatás a Jeep Grand Cherokee modellhez)
Ha gépjárműve meghibásodik, megszervezzük annak elvontatását a legközelebbi hivatalos márkaszervizhez, és a telephelyen csereautót bocsátunk rendelkezésére.

Információs szolgálat
A szolgáltatás elérhető az ügyeleti és nyitvatartási órákban.