VÁLASSZA KI UCONNECT™ RÁDIÓJÁT

Nyisson a kapcsolódás nyújtotta lehetőségek felé: az új Jeep® Renegade háromféle digitális rádióval (DAB) felszerelt legfrissebb Uconnect™  rendszert kínál, hogy mindig csatlakoztatva maradjon mindahhoz, ami Önnek fontos. Az okostelefonhoz való csatlakoztatás, a navigáció, a biztonsági funkciók, mint a ParkView® tolatókamera mind csak egy érintésre vannak Öntől.

KÉNYELMES SZÓRAKOZÁS

Hallgassa kedvenc zenéit. Bármi, amire szüksége lehet utazása során többféle forrásból, kristálytiszta hangzással jut el fülébe.

7"-OS TFT KIJELZŐ

A módosítható 7"-os központi kijelző segít a beállítások személyre szabásában. A teljes színes kijelző jeleníti meg egyebek mellett a navigáció utasításait, a médiafájlokkal kapcsolatos információkat (előadó, dal, rádióállomás) és off-road statisztikákat is.

JEEP® SKILLS

A Uconnect™ Live rendszer legújabb eleme egy olyan funkció, amely új szintre emeli a vezetési élményt: ez a Jeep® Skills. Az alkalmazás a vezetéssel kapcsolatos paraméterek folyamatos figyelemmel kísérésével mérni tudja a vezető teljesíményét, és grafikonokat is készít. Fogadja el a kihívást, próbálja ki magát és érje el a kitűzött célokat, majd ossza meg útvonalát és eredményeit a Jeep®-es online közösséggel.

ÉLVEZZE A HANGOK VILÁGÁT

A vezetés élménye soha nem lesz már olyan, mint korábban a BeatsAudio™ prémium hangrendszernek köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy kristálytiszta hangzása legyen. A rendszer 9 hangszóróbból (két 3,5"-os, két 1"-os, négy 6x9"-os és egy 6,5"-os mélynyomó) áll, teljesítményét pedig az 560 Wattos digitális erősítő garantálja.

UCONNECT™ LIVE - A VILÁG EGY ÉRINTÉSNYIRE

BENNE FOGLALT FUNKCIÓK

Twitter

Maradjon csatlakoztatva Twitter fiókjához és frissítse folyamát útja során.

TuneIn

A kedvencek fül alatt megtalálja kedvenc zenéit játszó internetes rádióállomásokat.

Deezer

Indítsa el az útra összeállított zenelista lejátszását az indítás gombbal. Kövesse az ajánlásokat és találja meg azokat a zenéket, amelyet tetszenek Önnek.

Reuters

Maradjon a világ középpontjában a legfrissebb üzleti és gazdasági hírekkel, és olvassa el a világ vezető híreit.

Facebook

Maradjon online kedvenc közösségi hálózatán utazás közben is. Engedélyezze a rendszernek, hogy felolvassa a legfrissebb posztokat.

Uconnect™ Live. Az Ön világa az Ön autójában

BENNE FOGLALT FUNKCIÓK

My Car

Fogadjon valós idejű adatokat autója státuszáról, műszaki állapotáról, vagy nézze meg a korábbi karbantartásokat.

Eco Drive

Nézze meg a valós idejű fogyasztási adatokat, így a hatékonyabb üzemeléshez tudja igazítani vezetési stílusát.

BENNE FOGLALT FUNKCIÓK

HD TRAFFIC

Spóroljon időt azzal, hogy valós időben értesül a 80 millió mobilfelhasználótól begyűjtött forgalmi helyzetekről.

Tom Tom Places

Találja meg könnyen a környéken lévő látnivalókat, érdekes helyeket. Keressen kategória, név, vagy kulcsszó alapján a saját nyelvén.

Sebességmérő kamerák

Értesüljön arról, hogy vannak telepített sebességmérő kamerák. Ez a funkció növeli a biztonságot és megspórolja Önnek a gyorshajtási csekket.

Időjárás

Ne hagyja, hogy az időjárás keresztül húzza a számításait! Az időjárástól függően akár módosíthatja is eredeti útvonalát.

Uconnect™ Live. A világ egy érintésnyire

BENNE FOGLALT FUNKCIÓK

Jeep Skills

Emelje új szintre a vezetési élményt a Jeep® Skills alkalmazással, és ellenőrizze járműve minden adatát kalandja során.

AZ ÖN AUTÓJA, AZ ÖN KEZEI KÖZÖTT

A Jeep® Mopar Connect alkalmazással bárhonnan, bármikor ellenőrizni tudja járművét.

Technológia

MOPAR® CONNECT SERVICES

A Uconnect LIVE alkalmazásba épített Mopar® Connect Services különleges assistance szolgáltatást biztosít, amelyet lopás, baleset, vagy műszaki hiba esetén tud igénybe venni. A távvezérléses funkcióval megkeresheti autóját, sőt, mobiltelefonjáról nyithatja és zárhatja az ajtókat, megnézheti az üzemanyag-szintet, vagy a guminyomást.

My:Assistant

My:Remote Control

JEEP® RENEGADE MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP® RENEGADE

Próbálja ki a legközelebbi márkakereskedésben

JEEP® RENEGADE KATALÓGUS

Töltse le Jeep® Renegade katalógust