MARADJON MINDIG CSATLAKOZTATVA

A biztonság és a szórakozás ötvözéséből új vezetési élmény született. Töltse le a My uconnect™ alkalmazást az App Store-ból, vagy a Google Play-ről.

ÚJ SZOLGÁLATATÁSOK A MY UCONNECT™ SERVICES-BEN

Használja ki a csatlakoztatott autó minden előnyét. Az új Jeep® Renegade a legújabb szolgáltatásokat nyújtja a Uconnect™ Services-zel. Ismerje meg a Uconnect™ Servies szolgáltatásait, amelyek mindig egyetlen érintésre vannak.

*A Customer Care, Vehicle Health Report, At-Home Digital Assistant, Drive Alerts, Eco Score, Vehicle Health Alert, In-Vehicle Notifications, Send & Go, POI Search, Live Weather/ Live Traffic/ Live Speedcams funkciók várhatóan 2020 szeptemberétől indulnak. További információért keresd fel a Jeep® honlapját.

Image Exterior

UCONNECT™ SZOLGÁLTATÁSOK

A legokosabb és legbiztonságosabb módja az autóhoz történő csatlakozásnak és egyetlen kattintásra leszel az új Uconnect szolgáltatásoktól.
Ismerd meg a Uconnect szolgáltatásokat és szerezd be a szükséges információkat.

Tudjon meg többet

  

  

KÉNYELMES SZÓRAKOZÁS

Hallgassa kedvenc zenéit. Bármi, amire szüksége lehet utazása során többféle forrásból, kristálytiszta hangzással jut el fülébe.

7"-OS TFT KIJELZŐ

A módosítható 7"-os központi kijelző segít a beállítások személyre szabásában. A teljes színes kijelző jeleníti meg egyebek mellett a navigáció utasításait, a médiafájlokkal kapcsolatos információkat (előadó, dal, rádióállomás) és off-road statisztikákat is.

JEEP® OFF-ROAD OLDALAK

Tanulj a profiktól, és használd a Jeep® Off-Road oldalak alkalmazást, amelyek plusz önbizalmat adnak és segítségükkel az állás- és dőlésszöget, a magasságot és a légnyomást is figyelemmel követheted, emellett kalandozásod során az általános teljesítményt is megismerheted.

*A Jeep® Off-Road oldalak alkalmazás elérhetősége a modell verziójától függően változhat.

ÉLVEZZE A HANGOK VILÁGÁT

A vezetés élménye soha nem lesz már olyan, mint korábban a BeatsAudio™ prémium hangrendszernek köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy kristálytiszta hangzása legyen. A rendszer 9 hangszóróbból (két 3,5"-os, két 1"-os, négy 6x9"-os és egy 6,5"-os mélynyomó) áll, teljesítményét pedig az 560 Wattos digitális erősítő garantálja.

UCONNECT™ LIVE - A VILÁG EGY ÉRINTÉSNYIRE

BENNE FOGLALT FUNKCIÓK

Twitter

Maradjon csatlakoztatva Twitter fiókjához és frissítse folyamát útja során.

TuneIn

A kedvencek fül alatt megtalálja kedvenc zenéit játszó internetes rádióállomásokat.

Deezer

Indítsa el az útra összeállított zenelista lejátszását az indítás gombbal. Kövesse az ajánlásokat és találja meg azokat a zenéket, amelyet tetszenek Önnek.

Reuters

Maradjon a világ középpontjában a legfrissebb üzleti és gazdasági hírekkel, és olvassa el a világ vezető híreit.

Uconnect™ Live. Az Ön világa az Ön autójában

BENNE FOGLALT FUNKCIÓK

My Car

Fogadjon valós idejű adatokat autója státuszáról, műszaki állapotáról, vagy nézze meg a korábbi karbantartásokat.

Eco Drive

Nézze meg a valós idejű fogyasztási adatokat, így a hatékonyabb üzemeléshez tudja igazítani vezetési stílusát.

BENNE FOGLALT FUNKCIÓK

HD TRAFFIC

Spóroljon időt azzal, hogy valós időben értesül a 80 millió mobilfelhasználótól begyűjtött forgalmi helyzetekről.

Tom Tom Places

Találja meg könnyen a környéken lévő látnivalókat, érdekes helyeket. Keressen kategória, név, vagy kulcsszó alapján a saját nyelvén.

Sebességmérő kamerák

Értesüljön arról, hogy vannak telepített sebességmérő kamerák. Ez a funkció növeli a biztonságot és megspórolja Önnek a gyorshajtási csekket.

Időjárás

Ne hagyja, hogy az időjárás keresztül húzza a számításait! Az időjárástól függően akár módosíthatja is eredeti útvonalát.

Uconnect™ Live. A világ egy érintésnyire

BENNE FOGLALT FUNKCIÓK

Jeep Skills

Emelje új szintre a vezetési élményt a Jeep® Skills alkalmazással, és ellenőrizze járműve minden adatát kalandja során.

AZ ÖN AUTÓJA, AZ ÖN KEZEI KÖZÖTT

A Jeep® Mopar Connect alkalmazással bárhonnan, bármikor ellenőrizni tudja járművét.

Technológia

MOPAR® CONNECT SERVICES

A Uconnect LIVE alkalmazásba épített Mopar® Connect Services különleges assistance szolgáltatást biztosít, amelyet lopás, baleset, vagy műszaki hiba esetén tud igénybe venni. A távvezérléses funkcióval megkeresheti autóját, sőt, mobiltelefonjáról nyithatja és zárhatja az ajtókat, megnézheti az üzemanyag-szintet, vagy a guminyomást.

My:Assistant

My:Remote Control

**Tájékoztatjuk, hogy az Ügyfélszolgálat, a Vehicle Health Report, az At-Home Digital Assistant, a Drive Alerts, az Eco Score, a Vehicle Health Alert, a Vehicle Info, az In-Vehicle Notifications, a Send & Go, a POI Search, a Live Weather/ Live Traffic/ Live Speedcams, a Stolen Vehicle Assistance, és a Theft Alarm Notification online szolgáltatások várhatóan 2020 szeptemberétől válnak elérhetővé. A bevezetéssel kapcsolatos bővebb információkért kérjük látogasson el a Jeep® szolgáltatásokkal kapcsolatos weboldalára.

JEEP® RENEGADE MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP® RENEGADE KATALÓGUS

Töltse le Jeep® Renegade katalógust