A VADONAT ÚJ BELTÉR

Készüljön fel élete legjobb élményére a vadonat új beltérben, amely teljesen új légkört teremt. Az új ülések formaterve kényelmet és oldaltartást biztosít, a hátsó sorban megnövekedett a lábtér, jobb minőségűek a könyöktámaszok, és mindenhol okosan megtervezett tárolórekesz található.

TÁGAS TEREK

Minden Wrangler a nyitott vezetés szabadságáról szól. Idénre jelentős fejlesztések történek, ezek egyike az új, könnyűfémből készült Freedom Top® keménytető, amely a gyorsleoldó bilincsekkel könnyen eltávolítható. Az új, cipzármentes Sunrider® ponyvatető új anyagból készült, szerkezete pedig segít megkönnyíteni a kinyitást és a bezárást.

Jeep® Wrangler nuove soluzioni innovative per interni.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Akár a kifinomult Sahara, akár a minden képességgel felvértezett Rubicon modellt választja, hihetetlen kényelemben lesz része, amely mellé csúcstechnológia jár.

KEZDJEN CSOMAGOLNI

Az új Jeep® Wrangler a tulajdonos kiteljesedése. Durva, mindenre képes, változatos, arra készült, hogy bármilyen felfedezéshez társ legyen. Járt, vagy járatlan utakon, tetővel, vagy anélkül, határt csak a képzelet szabhat.

VADONRA TERVEZVE

Az új Wrangler minden részletét úgy terveztük meg, hogy maximális használhatóságot és stílust kínáljon.

KIMOSHATÓ BELTÉR

A kimosható beltérbe most új, egyirányú leeresztő szelepek kerültek, hogy a víz könnyedén le tudjon folyni. Távolítsa el a szőnyeget és slaggal is kimoshatja a belteret.

*Mindig a saját vezetési tudásának és tapasztalatának, valamint a körülményeknek megfelelően vezessen. Győződjön meg arról, hogy a kezelési útmutató minden előírását betartja a tető, illetve az ajtók levételekor, a szélvédő előre döntésekor. Ajtók nélkül, ledöntött szélvédővel csak terepen vezessen!

Jeep® Wrangler nuove soluzioni innovative per interni.

DURVA RÉSZLETEK

Tekerők, gombok, pöckök. Mind funkcionalitásra tervezve. Gumi anyagok a Uconnect® érintőképernyője körül, Start/Stop gomb és kapcsolók a funkcionalitás jegyében, tartós használatra tervezve.

USB-portok / Media központ

Mindig vigye magával saját világát, és csatlakoztassa azt a konzolon, illetve az ülések mellett elhelyezett USB csatlakozókba. Bármilyen messzire is megy, a csatlakoztatás soha nem volt még ilyen egyszerű.

IDŐJÁRÁSÁLLÓ

Az új Jeep® Wrangler kényelmi funkcióinak köszönhetően mindegy, hogy a hőmérséklet felfelé, vagy lefelé indul meg, mindig kényelemben utazhat.