MÓKA EGY HAJTÁSNYIRA

Az új Jeep® Wrangler a könnyen kihajtható első szélvédőnek köszönhetően egyszerű módját mutatja be annak, hogyan lehet a szabad levegős vezetési élményt megtapasztalni. A lehajtáshoz az eddiginél kevesebb reteszt kell kioldani, az új, karosszéria színére fényezett bukókeret már a szélvédő keretének részét képezi. A szélvédőmosó szórófeje mostantól a motorházfedélen lévő gumi tartókban van.

NYISSON A VILÁGRA

Keménytető, vászontető, Sky One-Touch™ tető, nincs tető. Ajtóval, vagy nélküle. Az új Jeep Wranglert a szabad levegős vezetésre terveztük. Az új, zipzár nélküli Sunrider vászontetőt könnyű levenni, vagy feltenni, a Freedon Top keménytető pedig 20 százalékkal könnyebb, mint elődje. Az új, több hosszúságú csapszeg rendszer leegyszerűsíti az ajtók fel- és leszerelését.

FELNIK ÉS GUMIK

A fekete sárvédőívek a széria felszereltség részét képezik a Sport és Rubicon modelleken. A Rubicon sárvédőívek magas építésűek, és a sztenderd, valamint a 32 collos sár és hó terepgumikhoz építették. A karosszéria fényezésű sárvédőívek a Sahara modellek szériatartozéka.