Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Most izgalmas hírre szeretnénk felhívni figyelmét! Február 5-én indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat.

Az elektromos járművek számos előnnyel rendelkeznek, ilyen például a zéró károsanyag-kibocsátás a kivételes kényelem és az élvezetesebb vezetés.Főbb tudnivalók az elektromos autó támogatással kapcsolatban:

Fedezze fel Jeep Avenger elektromos ajánlatunkat,
vállalkozásoknak állami támogatással (1) akár 11 390 000 Ft-tól (2)!

 • Modern és stílusos megjelenés
 • 50 kWh akkumulátor kapacitás
 • 390-400 km kombinált hatótávolság
 • 550 km városi hatótávolság
 • 100kW DC Gyorstöltő - MODE 4 (20-80%)
 • 380 literes csomagtér
 • Innovatív technológia
 • Uconnect infotainment 10,25"-os digitális panel érintőképernyővel
 • Kulcsnélküli indítás/leállítás
 • Tempomat
 • Vészfékező rendszer gyalogos, kerékpáros felismerővel
 • Esőérzékelő
 • Automata klímaberendezés
 • 360°-os parkolóradar

** GARANCIA: 2+3 év / 200.000 km Maximum Care kiterjesztett garancia. 8 év / 160.000 km garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra. A kiterjesztett garancia részleteiről tájékozódjon a www.jeep.hu weboldalon.

További információkért kattintson ide, iratkozzon fel hírlevelünkre vagy keresse fel az önhöz legközelebb eső márkakereskedésünket!

* A kormányzati RRF-REP-10.10.1-24 kódszámú, vállalkozásoknak szóló elektromos autó pályázat útján elérhető állami támogatás mértéke 3.6 millió Ft új Jeep Avenger esetén (50 kWh akkumulátor kapacitás, legfeljebb nettó 14 millió Ft-os vételár esetén, amely az egy gépkocsira eső maximális elszámolható költség). A támogatással beszerezhető gépjárművek darabszáma a vállalkozás munkavállalóinak létszámától függően korlátozott. A támogatás pályázat útján vehető igénybe 2024. február 05. 10:00-2025. március 31. 10:00 között és azt a Miniszterelnökség Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága mint Lebonyolító bírálja el. A pályázat eredményéért nem vállalunk felelősséget. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekért keresse fel a Lebonyolító weboldalát, illetve keresse a Jeep márkakereskedéseket.

(1) Jelen ajánlat 2024.02.05-től visszavonásig, új elektromos Jeep Avenger modell esetén a pályázati feltételeknek megfelelő és nyertes pályázattal rendelkező jogi személyek által gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 11 390 000 Ft-os ár Jeep Avenger elektromos modell alapfelszereltségű 420.M2E.1-s verziójára vonatkozik, opciók nélkül, állami támogatás igénybevétele esetén. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel és a 3,6 millió forintos állami támogatással már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá az F Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.

**Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új elektromos Jeep Avenger személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé + 3 év kiterjesztett MaximumCare szerződéses jótállás jár. A MaximumCare szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes.
A Jeep Avenger vegyes áramfogyasztása változattól függően, alapfelszereltség esetén, opciók nélkül, (kWh/100km): 15,9 – 15,3; CO2-kibocsátás (g/km): 0. Ezen CO2 -kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a valamennyi gyártóra vonatkozó, hatályos EU szabályozás szerinti WLTP mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra és jóváhagyásra. A CO2-kibocsátás és üzemanyag fogyasztás adatai az összehasonlíthatóságot szolgálják. Ezen jóváhagyott értékek eltérhetnek a valós adatoktól. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá az F Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek az akcióban részt vevő Jeep márkakereskedésekben.