Ülések

Az új Jeep® Renegade beltere magas minőségű anyagokból, színes kiegészítőkből építkező ergonómikus üléseket is tartalmaz, amelyeket az extrém sportot kedvelő teljesítményhajhászok ihlettek.

TRESPASS FEKETE
TRESPASS FEKETE

FEKETE SZÖVET

TRESPASS FEKETE
TRESPASS FEKETE

FEKETE SZÖVET

TRESPASS FEKETE
TRESPASS FEKETE

Fekete szövet exkluzív topográfiai mintával és rubinvörös varrással

TRESPASS FEKETE
TRESPASS FEKETE

Exkluzív fekete bőr rubinvörös varrással

NÉZZE MEG KÖZELEBBRŐL

A KÉNYELEM MÉG SOHA NEM VOLT ENNYIRE FUNKCIONÁLIS

Az új Jeep® Renegade belterét úgy alakítottuk ki, hogy a minőségi tapintású anyagok egyben funkcionálisak is legyenek. A puha tapintású panelek között olyan elemek találhatóak, mint az utasoldali kapaszkodó, amely a terepes kalandok elengedhetetlen kelléke. Egyes elemek, amelyek hűek
a Jeep® hagyományokhoz mind ízlésesen simulnak bele a beltér formatervébe. Az új középkonzolt arra tervezték, hogy tovább növelje a rakteret
és a funkcionalitást.

OKOS TÁROLÁS

A minennapi, vagy külvárosi kalandokhoz az új Jeep® Renegade egy halom tárolórekeszt kínál, hogy minden szükséges holminak legyen helye. Az okostelefonoknak új tárolóhelye van a középkonzolon, de egy iPad mini tablet elhelyezése sem probléma többé.

SZABJA SAJÁT ARCÁRA

Az új Jeep® Renegade-del a lehetőségek tárháza végtelen. Az egyedi Mopar® kiegészítőknek köszönhetően ez a személyre szabhatóságra is igaz.

JEEP® RENEGADE MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP® RENEGADE

Próbálja ki a legközelebbi márkakereskedésben

JEEP® RENEGADE KATALÓGUS

Töltse le Jeep® Renegade katalógust