Ülések

Az új Jeep® Renegade beltere magas minőségű anyagokból, színes kiegészítőkből építkező ergonómikus üléseket is tartalmaz, amelyeket az extrém sportot kedvelő teljesítményhajhászok ihlettek.

- TRESPASS FEKETE
TRESPASS FEKETE

FEKETE SZÖVET

- TRESPASS FEKETE
TRESPASS FEKETE

FEKETE SZÖVET

NÉZZE MEG KÖZELEBBRŐL

A KÉNYELEM MÉG SOHA NEM VOLT ENNYIRE FUNKCIONÁLIS

Az új Jeep® Renegade belterét úgy alakítottuk ki, hogy a minőségi tapintású anyagok egyben funkcionálisak is legyenek. A puha tapintású panelek között olyan elemek találhatóak, mint az utasoldali kapaszkodó, amely a terepes kalandok elengedhetetlen kelléke. Egyes elemek, amelyek hűek
a Jeep® hagyományokhoz mind ízlésesen simulnak bele a beltér formatervébe. Az új középkonzolt arra tervezték, hogy tovább növelje a rakteret
és a funkcionalitást.

OKOS TÁROLÁS

A minennapi, vagy külvárosi kalandokhoz az új Jeep® Renegade egy halom tárolórekeszt kínál, hogy minden szükséges holminak legyen helye. Az okostelefonoknak új tárolóhelye van a középkonzolon, de egy iPad mini tablet elhelyezése sem probléma többé.

interieur

SZABJA SAJÁT ARCÁRA

Az új Jeep® Renegade-del a lehetőségek tárháza végtelen. Az egyedi Mopar® kiegészítőknek köszönhetően ez a személyre szabhatóságra is igaz.

JEEP® RENEGADE MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP® RENEGADE KATALÓGUS

Töltse le Jeep® Renegade katalógust