AUTENTIKUS FORMA ÚJRATÖLTVE

Az új, egyedi részletekkel a Jeep® Renegade megtartja hagyományos formatervét, de igazodik a modern idők formavilágához is. Új a hetes osztású légbeömlő, a lökhárító, a Full LED fényszórók, és a tetősín, valamint új színek is elérhetővé váltak.

Renegade

TAPASZTALJA MEG A SZABAD LEVEGŐS VEZETÉSI ÉLMÉNYT

Az új Jeep® Renegade-hez kétféle napfénytető érhető el a szabad levegős vezetési élmény garantálása érdekében. A MY Sky manuálisan eltávolítható tetőpanel kategóriájában egyedi és minden utazáshoz izgalmas panoráma kilátást biztosít. Elektromos toló, és döntő funkcióval is rendelkezik.

Renegade
Alogeni accesi LED accesi

Halogén izzók be

Az új LED-es világítás a Limited és a Trailhawk® felszereltséghez érhető el rendelhető extraként. A hagyományos izzókhoz képest 50 százalékkal növeli a láthatóságot, és így a biztonságot is. Emellett harmadával segít az energia-megtakarításban és a fenntartási költségek csökkentésében is. A hagyományos halogén első fényszórók hosszú élettartammal és fényes fehér fénnyel segítenek az éjszakai látásban.

TESTRESZABÁS SAJÁT ÍZLÉS SZERINT

Mivel tölti szabad idejét? Szeret a barátokkal hegyet mászni, vagy szabadon siklani a snowboardján? Bármelyik is áll közel Önhöz, a Mopar kiegészítők közül megtalálja majd az Önhöz és Renegade-jéhez illő kiegészítőt.

JEEP® RENEGADE MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP® RENEGADE

Próbálja ki a legközelebbi márkakereskedésben

JEEP® RENEGADE KATALÓGUS

Töltse le Jeep® Renegade katalógust