TÖBB MINT 60 ELÉRHETŐ BIZTONSÁGI FUNKCIÓ

Az új Jeep® Renegade-ben elérhető a teljes hosszúságban nyíló első és hátsó függönylégzsák, a vezetőoldali térdlégzsák, az ülések háttámlájában integrált oldallégzsák az elől ülő utasoknak, valamint a többfázisú vezető- és utasoldali légzs

MINDIG MEGFELELŐ SEBESSÉG

A Jeep® Renegade fel van szerelve olyan fejlett biztonsági rendszerekkel, amelyek segítenek a vezetőnek betartani a sebességhatárokat.

AKTÍV BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Az egyedi vezetési élmény megtapasztalásához fontos, hogy a vezető biztonságban legyen a kormány mögött. Az új Jeep® Renegade-ben több mint 60 biztonsági funkció érhető el kezdve a frontális ütközésre figyelmeztető rendszertől a LaneSense™ sávtartóig. A csúcstechnológiás Fejlett Vezetőtámogató Rendszert úgy tervezték, hogy bármilyen körülmények között megbízhatóan működjön. Ennek új eleme a táblafelismerő, illetve az intelligens sebességasszisztens, amely minden Renegade-ben az alapfelszereltség része.
Az új Jeep® Renegade ötcsillagos eredményt ért el az EuroNCAP töréstesztjén azok után is, hogy a szervezet megemelte az ötcsillagos minősítéshez szükséges elvárásokat a felnőtt és gyermek utasvédelem, valamint a gyalogosvédelem területén. Az innovatív 4x4 padlólemez, illetve számos biztonsági funkció is hozzájárult ehhez az eredményhez.

FRONTÁLIS ÜTKÖZÉSRE FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Ez az innovatív rendszer a radar- és videójelek segítségével érzékeli, ha Jeep® Renegade túl gyorsan közeledik az előtte haladóhoz, vagy egy nagy tárgy került az útjába. Ekkor figyelmeztető jelzést ad és vészfékezéssel segít a baleset elkerülésében, vagy enyhítésében.

BIZTONSÁG PARKOLÁS KÖZBEN IS

Ha parkolásról van szó, segítünk. A Jeep® Renegade számos parkolósegéddel fel van szerelve, amelyek a manőverezést segítik.

KÉNYELMI FUNKCIÓK

JEEP® RENEGADE MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP® RENEGADE

Próbálja ki a legközelebbi márkakereskedésben

JEEP® RENEGADE KATALÓGUS

Töltse le Jeep® Renegade katalógust