EXTRÉM 4X4 KÉPESSÉGEK

Ahhoz, hogy a Jeep® Renegade kategóriájának legjobb 4x4 képességeit érje el, kétféle erőátviteli rendszerből választhat: Jeep® Active Drive és Jeep® Active Drive Low.

TARTSA MAGÁNÁL AZ IRÁNYÍTÁST: LEJTMENETBEN IS

A fékpedál nyomva tartásával automatikusan működő lejtmenetvezérlő (HDC) egyenletes sebességet biztosít a jármű számára a lejtőn való ereszkedéskor. Így főként csúszós útfelületen, illetve meredek lejtőkön is megőrizhető a renegade stabilitása és biztonsága.

HATSEBESSÉGES AUTOMATA VÁLTÓ

A Jeep® Renegade-hez hatsebesség, dupla kuplungos váltó is elérhető, amely a manuális váltók előnyeit (teljesítmény, tartósság) az automata váltókéval (kényelem, irányíthatóság) ötvözi.

ÚJ MOTOROK, MEGÚJULT ERŐNLÉT

A Jeep® Renegade vadonat új benzin- és újtatervezett dízelmotorokkal készül, amelyek egyszerűbb felépítésűek, alacsonyabb a szén-dioxid-kibocsátásuk, nagyobb a teljesítményük, jobb a fogyasztásuk és csendesebbek is.

1.0 GSE TURBO 3 HENGERES BENZINMOTOR, 120 LE

Ez a 3 hengeres, 6 sebességes kézi váltóval párosított turbófeltöltésű benzinmotor 185 kilométer/órás végsebességet, 11,2 másodperces gyorsulást, és 1750-es főtengelyfordulatnál 190 Nm csúcsnyomatékot biztosít.

LE
120
Nm
190

1.3 GSE TURBO 4 HENGERES BENZINMOTOR, 150 LE

Ez a 4 hengeres, duplakuplungos automata váltóval párosított, turbófeltöltésű benzinmotor 196 kilométer/órás végsebességet, 9,4 másodperces gyorsulást és 1850-es főtengelyfordulatnál 270 Nm csúcsnyomatékot biztosít.

LE
150
Nm
270

1.6 MultiJet dízelmotor, 130 LE

Ez a 4 hengeres, 6 sebességes kézi váltóval párosított turbódízelmotor 178 kilométer/órás végsebességet, 10,2 másodperces gyorsulást és 1750-es főtengelyfordulatnál 320 Nm csúcsnyomatékot biztosít.

LE
130
Nm
320
A specifikációban közölt károsanyag-kibocsátási és fogyasztási adatok a 2017/1152-1153-as EU rendelet szerinti NEDC módszer szerint végzett mérések alapján kerültek meghatározásra.

AKÁR 1500 KILOGRAMM VONTATÁSI KAPACITÁS

A Renegade maximális vontatási kapacitásta 1500 kilogramm.

engine icon
1.0 GSE TURBO 3 HENGERES BENZINMOTOR, 120 LE
vehicle icon
1250
engine icon
1.3 GSE TURBO 4 HENGERES BENZINMOTOR, 150 LE, 1.3 DDCT
vehicle icon
1450
engine icon
1.6 MULTIJET DÍZELMOTOR, 130 LE
vehicle icon
1500
A szén-dioxid-kibocsátási és fogyasztási adatok a hatályos jogszabályok alapján az összehasonlíthatóságért készültek. A károsnayag-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztás homologizált értékei nem mindig türközik az aktuális értékeket, amelyeket a vezetési stílus, az útvonal, az időjárás, az útviszonyok, illetve a jármű állapota is befolyásolhat.
A jelzett szén-dioxid-kibocsátási és fogyaszási adatok átlagadatok, a konfigurációtól, illetve a gumik méretétől függően változhatnak.
A jelzett szén-dioxid-kibocsátási és fogyasztási adatok nem véglegesek, azok a gyártási ciklus változásával módosulhatnak. A legfrissebb adatok a kiválasztott FCA-kereskedésekben érhetőek el.
A hivatalos szén-dioxid-kibocsátási és fogyasztási adatokat a tulajdonos a jármű átvételekor kapott dokumentumokban találja.
Amennyiben a szén-dioxid-kibocsátási és fogyasztási adatok adótartalom, vagy vámteher számítás alapját képezik, úgy a hatályos jogszabályok szerint kell az értéket megállapítani.

JEEP® RENEGADE MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP® RENEGADE KATALÓGUS

Töltse le Jeep® Renegade katalógust