BELTÉR

MAROKKÓ - FEKETE
MAROKKÓ - FEKETE

A Marokkó fekete Wallace II és Sheldon ülések a Laredo szériafelszereltségéhez tartoznak. Az elektromos állítás több lehetőséget is biztosít a vezetőnek kényelmes üléspozíció megtalálásához.

FEKETE
MAROKKÓ - FEKETE

A fekete színű, Capri bőrrel borított ülések a szériafelszereltség részét képezik a Limited modelleken. Mind az első, mind a hátsó ülések fűtöttek.

VILÁGOS BEIGE
VILÁGOS BEIGE

A New Zealand - világos bézs színű, Capri bőrrel borított ülések a Limited felszereltségi szinten szériatartozékok. Mind az első, mind a hátsó ülések fűtöttek.

FEKETE
MAROKKÓ - FEKETE

A Morocco fekete színű, perforált Nappa bőrrel borított, napszínű varrással készített ülések az Overland felszereltségi szinten szériatartozékok. Az első ülések szellőzőek. Meleg időjárásban a rendszer a szellőző ülésekben hideg levegőt keringet és elvonja a meleget a felületekről.

BARNA/KÉK
VEZÚV - INDIGÓ KÉK/Jeep® BARNA

A Vezúv - Indigó kék és Jeep® barna perforált Nappa bőrrel borított, gyöngyház színű varrással készített ülések az Overland felszereltségi szinten szériatartozékok. Az első ülések szellőzőek. Meleg időjárásban a rendszer a szellőző ülésekben hideg levegőt keringet és elvonja a meleget a felületekről.

VILÁGOS BEIGE
NEPÁL - VILÁGOS BEIGE

A Nepál - világos beige perforált Nappa bőrrel borított, barna színű varrással készített ülések az Overland felszereltségi szinten szériatartozékok. Az első ülések szellőzőek. Meleg időjárásban a rendszer a szellőző ülésekben hideg levegőt keringet és elvonja a meleget a felületekről.

FEKETE
MAROKKÓ - FEKETE - RUBINVÖRÖS

Az SRT® stílusú, Marokkó-fekete Nappa bőrrel borított, rubinvörös varrással és perforált velúr betétekkel készített ülések a Trailhawk® modellekhez szériatartozék. A kézműves munkával készült, nagy oldaltartású oldaltámaszok a terepezés közben is stabilan a helyén tartják a vezetőt. Az első ülések szellőzőek. Meleg időjárásban a rendszer a szellőző ülésekben hideg levegőt keringet és elvonja a meleget a felületekről.

FEKETE
MAROKKÓ - FEKETE

A Marokkó fekete, Natura plusz perforált bőrrel borított ülések a Summit felszereltségi szinten szériatartozékok.

BARNA
GRAND CANYON BARNA

A Jeep® barna Natura plusz perforált bőrrel borított ülések a Summit felszereltségi szinten szériatartozékok.

INDIGÓ/SKI SZÜRKE
SKI SZÜRKE - INDIGÓ/SKI SZÜRKE

A Signature bőrbelső csomag a legnagyobb luxust kínálja. A ski szürke, Laguna bőrrel borított, indigó betétekkel, és ski szürke varrással készített ülések igazi luxust teremtenek a beltérben. A perforált ülőfelületek fűtöttek és szellőzőek.

IRÁNYÍTJA A KÉNYELMET

A luxuskategóriájú bőr szinte minden egyes felületet beborít az ülésektől a műszerfalon, az ajtóelemeken és középkonzolon át egészen a kesztyűtartóig.

VÉGTELEN APRÓSÁGOK

COMMANVIEW® NAPFÉNYTETŐ

A rendelhető CommandView® napfénytető kétpaneles, tetőbe csúszó és elektromosan vezérelhető. A napfénytető nyitásával új látvány tárul a szemei elé, a napfény vakítása ellen pedig elektronikusan kihúzható napellenzők védenek. Emellett egypaneles, elektronikusan mozgatható napfénytető is rendelhető.

GRAND CHEROKEE MODELLEK

Találja meg az Önnek megfelelő modellt

JEEP®GRAND CHEROKEE

Próbálja ki a legközelebbi márkakereskedésben

2017 Jeep® GRAND CHEROKEE KATALÓGUS

Töltse le, vagy rendelje meg a 2017-es Jeep® Grand Cherokee katalógust