GALÉRIA

KÜLSŐ

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/exterior/pillar-D.jpg
Image Exterior

ELÉGÍTSE KI KALANDVÁGYÁT

A 2019-es Jeep® Cherokee újraértelmezi a Jeepre mindig is jellemző egyediséget és mestermunkát. A megújult orr és hátsó rész, a megújul LED-es fényszórók, új felnikés kényelmi funkciók tovább emelik a Cherokee fényét, miközben hű marad a gyökereihez.

image 1
image 2

BELTÉR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/interior/mobile/pillar-1.jpg
Image Interior

CÉLTUDATOSAN TERVEZVE

Az új Jeep® Cherokee-ban a kifinomult és tökéletes megmunkálással előállított belső csúcstechnológiával találkozik. A Selec-Terrain® módválasztó és az elérhető Active Drive összkerék-meghajtási rendszerek piedesztálra emelik az off-road élményt, a megnövelt csomagtér, a legújabb Uconnect™ technológia, és a minőségi szövet-, illetve bőr borítások pedig a kényelemre, és kalandra készítik fel az új Cherokee-t.

TECHNOLÓGIA

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/technology/mobile/pillar-1.jpg
Image technology

MINDENNAPI KALANDRA TERVEZVE

Az új Cherokee beltere a csúcstechnológiát az alkalmazkodóképességgel ötvözi. Elérhető a párhuzamos és merőleges parkolást segítő rendszer, az automata távolsági fényszóró állítás, illetve az elektromosan vezérelhető első ülések is.

BIZTONSÁG

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/safety/mobile/pillar-1.jpg

A VÁRATLANRA IS FELKÉSZÍTVE

A rendelkezésre álló biztonsági funkciók garantálják, hogy minden kalandot biztonságos kiélvezhet. Elérhető a holttérfigyelő, a ParkSense® első pakrolássegéd és rengeteg más funkció, amelyekben bátran megbízhat.

/content/dam/jeep/crossmarket/model/cherokee-my-19/overview/safety/mobile/pillar-3.jpg