A JEEP® MODELLPALETTA

A Jeep® kategóriaelső biztonságot nyújtó széles modellpalettát kínál az üzleti világnak. A modellek hatékony motorokkal felszereltek, amelyek meggyőzően alacsony szén-dioxid-kibocsátással és üzemanyag-fogyasztással rendelkeznek, emellett a modellek komfortosak és élmény őket vezetni. Mindezen felül a Jeep® összkerék-meghajtási rendszere minden körülmények között maximális szabadságot és biztonságot biztosít.

JEEP®RENEGADE

Ez a Jeep® modell forradalmasította a kompakt szabadidőautók kategóriáját. Üzleti ügyfeleknek az

 • 1,6 és 2 literes, 95-170 lóerős turbódízel motorokat
 •  kategóriájában egyedülálló 9 sebességes automata, vagy hatsebességes dupla kuplungos automata váltót
 • első- és két összkerék-meghajtási rendszer
 • ötcsillagos EuroNCAP töréstesztet
 • Bluetooth® technológiát, tempomatot, ködfényszórókat és már a Longitude felszereltséggel is elérhető elektromos deréktámasszal szerelt üléseket kínálja.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE

JEEP® COMPASS

A Jeep® legújabb modellje, a Compass a közepes méretű szabadidőautók közé sorolható: kompakt és jól tagolt külsővel, kényelmes és tágas belsővel rendelkezik.

 • 1,6 és 2 literes 12-170 lóerős dízelmotorok
 • 9 sebességes automata sebességváltó
 •  első-, vagy kétféle összkerékmeghajtás
 • már alapfelszereltségként több mint 70 aktív és passzív biztonsági rendszer, a többi közt frontális ütközésre, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • Alapfelszereltség a tempomat sebességkorlátozóval, Uconnect rendszer 7"-os kijelzővel és DAB digitális rádióval, Bluetooth-szal, parkolóradarral és 17"-os alufelnikkel már a Longitude felszereltségtől.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE

JEEP® WRANGLER ÉS JEEP®WRANGLER UNLIMITED

Ha nincsenek határok az üzleti életében és a munkája megköveteli, hogy bármilyen körülmények között bárhova eljusson, akkor a Wrangler a tökéletes választás.

 • Terepezés ikonja több mint 70 éve rövid és hosszú tengelytávval is elérhető
 • három különböző felszereltségi szint mindenfajta igény kielégítésére

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE
image

ÜZLETI AJÁNLATOK

Részletes ajánlatért keresse
munkatársunkat bizalommal!


Szakács-Kovács Lóránt
Telefon: +36303261639
E-mail: lorant.szakacs-kovacs@f-automobil-import.hu

Reméljük, hogy hamarosan az 
ügyfélkörünk megbecsült tagja lesz!

ÜZLETI MEGOLDÁSOK MINDENKINEK

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata FOGYASZTÓNAK NEM MINŐSÜLŐ ÜGYFELEK RÉSZÉRE. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el.

*2 éves gyártói teljeskörű + 3 év/100.000km Powertrain Care kiterjesztett hajtáslánc garancia. Részletekről érdeklődjön a hivatalos márkakereskedésekben.