INTEGRÁLT TEREPKAMERA

A Gladiator a fedélzeti rendszereknek köszönhetően minden eddiginél magasabbra tör. Az első kamera nagy felbontású képet mutat az előtted lévő útról, így jobban áttekintheted a helyzetedet, és elkerülheted a veszélyes akadályokat. A tiszta kameraképről az öntisztítő funkció gondoskodik. Terepezés közben elengedhetetlen, mindennapi vezetéshez pedig rendkívül hasznos.

gladiator_technology_main
gladiator_technology_main_02

VEZETÉK NÉLKÜLI ALPINE HANGSZÓRÓK

A Gladiatorban vezeték nélküli, a Jeep® stílusát idéző, könnyen kivehető és visszatehető Alpine hangszórók vannak a hátsó ülés mögött. A por- és vízálló eszköz menet közben töltődik, és akár 90 centi mély vízben sem ázik be fél óra alatt. Külső akkumulátorként is használhatod, hogy saját eszközeidet töltsed, de a sztereó hangzás érdekében Bluetooth® segítségével más Alpine vezeték nélküli hangszórókkal is összekapcsolhatod.

gladiator_technology_main_03

MODERN FEDÉLZETI RENDSZEREK

A Gladiatorban a legmodernebb fedélzeti rendszerek találhatók a legjobb vezetési élmény érdekében. A 7”-os TFT műszeregység képe személyre szabható, és minden fontos paramétert megmutat, a negyedik generációs Uconnect™ infotainment rendszer pedig elérhetővé teszi a Uconnect Services* szolgáltatásokat, amelyeket a My Uconnect™ mobilakalmazáson keresztül érhetsz el. Így mindegyik kalandodat teljes mértékig kiélvezheted.

*2021 márciusától érhető el

A HANG KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJA

Válaszd ki a megfelelő lejátszási listát minden kalandodhoz. Opcióként Alpine Premium hangrendszert is kérhetsz, amely 9 hangszóróból, mélysugárzóból és egy 552 W teljesítményű, 12 csatornás erősítőből áll. Az eredmény: kiegyensúlyozott, magával ragadó hangzás.

gladiator_technology_details_01

KULCSNÉLKÜLI RENDSZER

A kényelem a Gladiator egyik alap értéke. A kulcsnélküli rendszerrel a központi zárakat és az autó indítását is kezelheted, ehhez pedig nem kell a zsebedből elővenned a kulcsot.

BIZTONSÁGOS CSATLAKOZÁS

Okoseszközeidet könnyedén csatlakoztathatod a Uconnect™ infotainment rendszerhez, így minden fontos dolog egyetlen érintésre lesz tőled. Használata biztonságos, mert semmi nem vonja el a figyelmed a vezetésről.