Jeep® Avenger Avenger elektromos energia fogyasztás kWh/100km): 15,9 – 15,3; CO2-kibocsátás (g/km): 0***​ ​

A képek csak illusztrációk. A bemutatott színek és funkciók elérhetősége kereskedelmi, műszaki, vagy gyártási okokból a típus bevezetésekor, 2023 első negyedévében változhat. Néhány képen olyan funkciók láthatóak, amelyek nem a széria felszereltség részét képezik és a típus bevezetése után felár ellenében extraként kérhetők.
AKÁR
400 km
kombinált,
550 km városi hatótáv*
*WLTP becsült érték
24 perc alatt
20-80% töltöttség
100 kW-os, egyenáramú gyorstöltéssel

115 kW (156hp)
elektromotor


100 kW
gyorstöltés


Avenger

Az új Avenger, az első 100%-ban elektromos Jeep® máris sikert aratott, újradefiniálta a mobilitás jövőjét, és új mércét állított fel a kis SUV-k számára szerte a világon. És ez tény: az Avenger a 2023-as év autója.

KÜLSŐ
AMI LENYŰGÖZ

A kalandozás a határok átlépéséről, a felfedezésről, saját magad világban elfoglalt helyének megtalálásáról szól. Az egyedi, 18"-os alumínium felnik tökéletesen igazodnak az eddigi legkompaktabb Jeep® erőtől duzzadó vonalaihoz, amelyet 360°-os parkolóradar tart épségben. A merész külső a Jeep® ikonikus személyiségét tükrözi: hetes osztású hűtőrácsa, fekete teteje még erősebb kiállást kölcsönöz, az első és hátsó LED-es fényszórók pedig első pillantásra felismerhetővé teszik az Avengert.

performance canvas

BELSŐ​
AMIT ÉRZEL

A Jeep® Avenger modern és digitális beltere egyet jelent a szabadságot nyújtó vezetési élménnyel, funkciói pedig az online szolgáltatásokkal. Nem fogod elhinni, mennyi mindent tudsz ebbe az autóba pakolni. A tárolókba annyi holmi fér el, mint egy kézipoggyászba: napszemüveg, telefon, töltők, kulcsok, palackozott víz, piperetáska, ezek mind megtalálják a maguk helyét az Avengerben. Legyen szó akár a mindennapi élethez kötődő, akár a hétvégi kalandozásokhoz használt holmikról, mindent okosan megtervezett tárolókban helyezhetsz el. Minden utazás vágyott kalandozássá válik. Add át magad az Avenger hangulatának a fekete és sárga színű, meleg és kényelmes ülésekben. A műszerfal sárga betétje és az állítható színű hangulatvilágítás is segít a megfelelő környezet kialakításában.

MÉRETEK​

A kompakt tér, amire szükséged van a vegytiszta Jeep® élményhez.

Avenger méretek
elvalaszto-ikon

TELJESÍTMÉNY​
AMIT MEGTAPASZTALSZ

elvalaszto-ikon

ELEKTROMOTOR​

Meggyőző, gondtalan élményben lehet részed. Az első teljesen elektromos Jeep® az elektromos hajtást a Jeep® modellekre jellemző teljesítménnyel és vezetési élménnyel kombinálta. A nyugodt vezetésről egyebek között a 100 kW-os, egyenáramú gyorstöltés gondoskodik, amellyel 3 perc alatt 30 kilométerre elég elektromosságot tudsz vételezni. A napi ingázásod szükséglete egy kávészünet alatt rendelkezésre áll. Mivel az Avengerhez többféle töltési mód is választható, szabadon dönthetsz, melyiket használod. Ha elfáradtál a napi hajtásban, ülj be az Avengerbe, menekülj ki a városból és élvezd az emissziómentes szabadságot, amelyet új SUV-d biztosít.

/content/dam/jeep/crossmarket/avenger-mp/performance/jeep_avenger_performance_BEV_1140x552.png

100% JEEP® képességek 
AMIN KERESZTÜLJUTSZ

Amikor autót választunk, nem csak az alapján döntünk, hogy mi tetszik, hanem az alapján is, hogy melyik tükrözi a személyiségünket. Az új Jeep® Avenger határozott, kalandozó szellemiséget sugároz, amihez kompakt méretek párosulnak. Selec-Terrain® üzemmódválasztója és lejtmenetvezérlője mindenféle időjárási és útviszonyhoz képes alkalmazkodni, legyen szó akár hóról, esőről, vagy csúszós felületről. Az új Jeep® Avenger szabad hasmagassága az extrém viszonyokra is megoldást nyújt.

/content/dam/jeep/crossmarket/avenger-mp/capability/jeep_avenger_capability_1140x552.png

Technológia és biztonság
Amit elképzelsz

Az új Jeep®Avenger könnyebbé és élvezetesebbé teszi az utazásokat. Fejlett vezetéstámogató rendszereivel segít megtartani a biztonságos távolságot az előtte haladótól, a sáv közepén tartja a járművet. Mindezt egyetlen, a kormányon lévő gomb megnyomásával. Az új Jeep® Avenger fedélzetén két, 10,25"-os digitális panel található: a teljesen digitális műszeregység és a Uconnect™ infotainment rendszer érintőképernyője. Okostelefonod gondtalan és könnyű csatlakoztatásáról és töltéséről a vezeték nélküli töltőpad gondoskodik.

performance canvas

UCONNECT™ SERVICES szolgáltatások 

Élvezd a szabadságot. A Jeep® alkalmazás megkönnyíti az életed: távolról, okostelefonodon keresztül vezérelheted autódat.

icona separatore

AMIT ÖSSZEÁLLÍTASZ

Az új Jeep® Avenger maga a stílus, a műszaki tartalom ikonikus Jeep® szabadságba tömörítve, amely több elemében is személyre szabható. A Mopar® által készített eredeti Jeep® kiegészítőkkel minden eddiginél egyszerűbb személyre szabni autódat és egyúttal beszerezheted a kalandozásaidhoz szükséges kellékeket is. Itt az ideje, hogy elkezd valóban élvezni az utazásokat. Hagyd, hogy a Jeep® és a Mopar® irányt mutasson Neked.

Jeep® Wave

A LEGJOBB TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

Tapasztald meg a könnyű és okos töltést, legyen szó akár otthoni, akár nyilvános töltésről. Az eProWallbox könnyen használható, flexibilis és távolról is vezérelhető. Akár 22 kW teljesítményű töltésre is képes.
Sőt, az eSolutions töltési megoldással több mint 300 ezer nyilvános európai töltőponthoz is hozzáférsz.

RÉSZLETEK

Jeep® Avenger elektromos energia fogyasztás kWh/100km): 15,9 – 15,3; CO2-kibocsátás (g/km): 0. A típusnegedélyhez szükséges adatokat WLTP kombinált ciklusú mérésekkel gyűjtöttük. Legutóbb frissítve: 2022. december 6. Az értékek csak tájékoztató jellegűek és az összehasonlíthatóságot szolgálják.

 

Fontos: az aktuális energiafogyasztás értéke nagy mértékben eltérhet és a használat módja, valamint egyéb faktorok is befolyásolhatják. Különösképp: a felszereltség, az elektromos töltés megtett kilométerre vetített gyakorisága, a levegőhőmérséklet, a vezetési stílus, a sebesség, az összsúly, a gumik típusa és állapota, az út állapota, időjárási körülmények és egyes funkciók használata (pl. légkondicionáló, fűtés, rádió, navigáció, stb.)

 

Jeep® Avenger elektromos hatótáv: 404 – 389 km.

A típusengedélyhez szükséges adatokat WLTP kombinált ciklusú mérésekkel gyűjtöttük. Legutóbb frissítve: 2022. december 6. Az értékek csak tájékoztató jellegűek és az összehasonlíthatóságot szolgálják.

 

Fontos: az aktuális hatótáv értéke nagy mértékben eltérhet és a használat módja (vezetési stílus, sebesség, összsúly, stb), valamint egyes funkciók használata (légkondicionáló, fűtés, stb.), a gumik állapota, az út minősége és az időjárási körülmények is befolyásolhatják.

A Jeep® Avenger hatótávjával és az azt befolyásoló tényezőkkel  kapcsolatban további részletes információt a Jeep® hivatalos honlapján találsz.