MINDEN RÉSZLETÉBEN KÁPRÁZATOS

Az új Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid a Jeep® márka stílusának és nagyszerűségének legjobb kifejeződése. Hét különböző színben érhető el, amelyek kiemelik a 4xe jelvények kék sziluettjét, a Trailhawk és Summit Reserve verziókhoz pedig fekete tető is választható.

GREAT STYLE

NAGYSZERŰ STÍLUSBAN

Az új Jeep® Grand Cherokee eleganciája és személyisége minden egyes részletben megmutatkozik. Az új formaterv a Jeep® hagyományokat követi: megtalálható az ikonikus, hetes osztású hűtőrács, amely kihangsúlyozza az erőtől duzzadó, meghatározó vonalakat és észrevétlenül olvad egybe a többi formajegybe, például a panoráma napfénytetővel.

CHROME ACCENTS

KRÓM SZÍNŰ DÍSZELEMEK

Az ablakok króm színű kerete a tükörházból indul ki és a hátsó traktus felé nyúlik, ezzel adva keretet a tipikus Jeep® formatervnek, amely már az eredeti, 1962-es Wagoneert is jellemezte.

DETAILS

4XE ELEMEK

Az új Jeep® Grand Cherokee az eddig megszokott elemekkel mutatkozik be a 4xe világban: az orron és a csomagtérajtón lévő Jeep® logó, az ajtókon lévő Grand Cherokee felirat és 4xe jelvény kék sziluettet kapott, amely a plug-in hibrid technológiát képviselő hajtásláncra utal.

EGYEDI FELNIDIZÁJN

Fejezze ki stílusát az elérhető, egyedi tervezésű alumínium felnik széles választékával.

20'' DIAMOND ALLOY WHEELS 20’’ POLISHED ALLOY WHEELS 21’’ POLISHED ALLOY WHEELS Trailhawk

LED-ES FÉNYSZÓRÓK

Az új Jeep® Grand Cherokee modelleken szélesebb az ikonikus, hetes osztású hűtőrács, a nyílásai nagyobbak és fejlett világító rendszer fogja közre. A rács alatt futó ezüst díszléc az ultravékony, LED-es fényszórók alatt is folytatódik, ezzel egységes formát hoz létre, amely kihangsúlyozza a Grand Cherokee szélességét.