TÉR A JÖVŐNEK

Készüljön fel arra, hogy megtapasztaljon egy merőben új koncepciót, amely soha nem látott szintekre emeli a Jeep® élményt. Az új Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybridben páratlan stílusra számíthat, amelyet egyebek között a prémium bőr borítás*, a valódi fa betétek*, a négyzónás, automata légkondicionáló* és a 16 irányban, elektronikusan állítható ülések* garantálnak. Emellett felfedezheti a leginnovatívabb fedélzeti technológiát, például a digitális visszapillantó tükröt* és a 10”-os utas előtt lévő kijelzőt*. *Csak bizonyos felszereltségi szintekhez érhető el

ROOM

EZ AZ ÖN TERE

Merüljön el a luxusban az új Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid fedélzetén. A prémium bőr borítás* és valódi fa burkolatok* kifinomult és puha környezetet teremtenek. A négyzónás, automata légkondicionáló* Önnek és utasainak is megadja a választás szabadságát, a memória funkcióval rendelkező, fűtött kormánykerék* és a 16 irányban, elektronikusan állítható ülések* a legnagyobb kényelmet nyújtják. Ötféle belső színösszeállítás* közül választhat, hogy az ízlésének tökéletesen megfeleljen a beltér és annak hangulata. * Csak bizonyos felszereltségi szintekhez érhető el.

SPACE BOX

MÉG TÖBB TÉR

Amikor hív a kaland, akkor nem Ön szabja a határokat. Az új Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid több mint 600 literes csomagterébe összes szenvedélyét bepakolhatja, még a legnagyobbakat is.