A JEEP® TECHNOLÓGIA LEGÚJABB ÚTTÖRŐJE

Lépjen a Jeep® technológia új dimenziójába. Az új Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid olyan innovatív rendszerekkel van felszerelve, amelyek a legjobb csatlakozást, az utazással kapcsolatos adatok legegyszerűbb menedzselését és a legfejlettebb műszaki megoldásokat foglalják magukban, amelyek az Ön szórakoztatását is szolgálják. Ezek között találhatók azok a funkciók, amelyek a 4xe Plug-in Hybrid technológiával mutatkoznak be.

LASTEST FRONTIER

UCONNECT™ INFOTAINMENT RENDSZER 10.1"-OS ÉRINTŐKÉPERNYŐVEL

Az új Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid a modern műszaki tartalmával új szintre emeli a vezetési élményt. A 4xe világhoz való csatlakozást a navigációval ellátott Uconnect™ infotainment rendszer, illetve annak 10,1”-os érintőképernyője biztosítja. A kijelző ultra HD felbontású, a rendszer processzora ötször gyorsabb, mint a korábbi, az intuitív elrendezésnek és gesztusvezérlésnek köszönhetően a tartalmak menedzselése sokkal egyszerűbb, sőt, a widgetek használatával a felhasználói felület teljes egészében személyre szabható. A Uconnect™ rendszerhez az okoseszközök azonnal tudnak csatlakozni, a tartalmaikat az Apple CarPlay és AndroidAuto telefontükrözéssel biztonságosan, a vezető zavarása nélkül lehet elérni és kezelni.

INFOTAINMENT
OFF ROAD

OFF-ROAD OLDALAK​

Az off-road oldalakon a kalandozással kapcsolatos minden információ megtekinthető, így a térkép, a navigációs pontok, a terepezés részletes adatai, az autó helyzete, tengerszint feletti magassága és még sok minden más*. ​ *A szolgáltatás a Jeep® mobilalkalmazásból is elérhető.

AUTOMATIKUS FRISSÍTÉSEK

A vadonat új technológiának köszönhetően az új Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid fedélzeti rendszereit automatikusan, lehet frissíteni, emiatt nem kell szervizbe látogatni. Ez a felhőszolgáltatásnak köszönhető, amely állandó 4G kapcsolatot tart fenn és folyamatosan frissíti a térképadatokat, szolgáltatásokat.

AIR AUTOMATIC

UCONNECT™ SERVICES​ SZOLGÁLTATÁSOK

A Jeep® alkalmazás használatával folyamatosan kapcsolatban maradhat az autó fedélzeti rendszereivel és bárhol, bármikor, az okostelefonján ellenőrizheti a paramétereket, vagy kérhet segítségnyújtást is.

Új, 10.25"-os kijelző

A legújabb kijelző képe teljes egészében személyre szabható és a legfontosabb paramétereket mutatja, egyebek közt az akkumulátor töltöttségét, töltési folyamatát és a hatótávolságot. Az új, Full HD felbontású, teljes színes műszerfal 10,25” képátlójú, aktív területe 244 x 91 mm. Akár 12 különböző konfiguráció is elérhető, ezek segítségével személyre szabhatja és elrendezheti a megjelenítendő információkat.

DISPLAY 10.25"
HEADS UP

HEAD-UP KIJELZŐ

A Uconnect™ infotainment rendszer segítségével a 10”-os heads-up kijelző a legfontosabb adatokat a szélvédőre is kivetíti, így nem kell levennie szemét az útról.

10"-OS UTASOLDALI KIJELZŐ

Az exkluzív, 10”-os utasoldali, interaktív kijelző forradalmi szórakoztatást biztosít utasa számára, aki az eszköz segítségével igazi navigátorrá válhat: kereshet az érdekes helyek között és megtervezheti az útvonalat, de csatalkoztathatja hozzá vezeték nélküli fejhallgatóját is és élvezheti saját médiatartalmait.

DISPLAY PASSENGER

PRÉMIUM MCINTOSH® HANGRENDSZER

A McIntosh csúcstechnológiát képviselő, luxus körülményeket biztosító hangrendszere most mutatkozik be először nagy SUV-ban. A tökéletes hangzást a 17-csatornás, akár 950W teljesítényű erősítő, az egyedien tervezett 19 hangszóró és a 10 hüvelyk átmérőjű mélysugárzó garantálja.

AUDIO SYSTEM