EGY ÚJ ERŐ

Az új Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid két nagyteljesítményű erőforrás szinergiájából jött létre: egy 2.0 literes, benzines, soros, 4 hengeres, turbófeltöltésű, 272 lóerős belső égésű motorból és egy új fejlesztésű, 145 lóerős elektromotorból. A kettő együtt összesen akár 380 lóerő leadására is képes a Grand Cherokee-ban.

NEW STRENGHT
MOTOR
Belső égésű motor
2.0 literes, turbófeltöltésű benzinmotor, nyolcsebességes automata váltó, 272 lóerő
A 2.0 turbós benzinmotor elől helyezkedik el, legnagyobb teljesítménye 272 lóerő (200 kW). Legnagyobb nyomatéka elérheti a 400 Nm-t.
Elektromotor
145 lóerő teljesítmény
Ez a sebességváltó elé épített generátor akár 145 lóerő (107 kW) teljesítmény leadására is képes, 245 Nm maximális forgatónyomatéka bármilyen fordulatszámnál azonnal rendelkezésre áll. * Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: CO2-kibocsátás (súlyozott, vegyes) (g/km): 68-60. Üzemanyag-fogyasztás (súlyozott, vegyes) (l/100 km): 2.9-2.6; Elektromos energia fogyasztás (ECAC súlyozott, vegyes) (kWh/100 km): 30.3-32.7. A típusengedélyeztetési értékeket WLTP eljárás szerint végzett tesztek során gyűjtöttük. Legutóbbi frissítés: 2022. május 17. Az értékek az összehasonlíthatóságot szolgálják.
non cancellare
non cancellare
*Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid : CO2 emissions(weighted, combined) (g/km): 68-60. Fuel consumption (weighted, combined) (l/100 km): 2.9-2.6; Electric energy consumption (ECAC weighted, combined) (kWh/100 km): 30.3-32.7. Values calculated with the WLTP procedure (EU Regulation2018/1832). The values indicated for fuel consumption and CO2 emissions are measured by the manufacturer on pre-approval tests, according to the WLTP procedure (EU Regulation2018/1832), and maybe subject to modification depending upon the definitive homologation.

MINDIG FELTÖLTVE

Nyugodtan állhat a mindennapok kihívásai elé az új Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybriddel, amelynek meghajtásáról a 17,3 kW-os akkumulátorcsomag gondoskodik. A cellát a Jeep® által tervezett különböző megoldásoknak köszönhetően egyszerűen és intuitív módon lehet újratölteni.

ALWAYS CHARGED
HYBRID MODE

HYBRID MÓDVÁLASZTÓ

Az új Jeep® Grand Cherokee Plug-in Hybridben egy módválasztó segítségével ki tudja választani a vezetési stílusához legjobban passzoló beállítást. A Hybrid módválasztó három, előre beprogramozott módot kínál, amelyek lehetővé teszik mindkét erőforrás hatékony használatát, az e-Save segítségével egyszerűbb lesz az akkumulátor menet közbeni töltése és csak a belső égésű motort használja, míg az Electric mód csak emissziómentes, minden eddiginél halkabb haladást biztosít.

QUADRA-LIFT

ÚJ QUADRA-LIFT™ LÉGRUGÓZÁS

A kategóriájában egyedülálló Quadra-Lift® légrugózás elektronikus, félaktív lengéscsillapítást nyújt. A vezető öt előre beprogramozott állás közül választhat: entry/exit a kényelmesebb beszállás és hatékonyabb aerodinamika érdekében, normal a mindennapi használathoz és két különböző program terepezéshez, amellyel a Grand Cherokee gázlómélysége akár 61 centiméterre is növelhető.

SWAY BAR DISCONNECT

STABILIZÁTOR-LEKAPCSOLÁS

Élvezze azt a fajta kalandozást, amelyet csak egy Jeep® tud biztosítani. Az új Jeep® Grand Cherokee az egyetlen modell a kategóriájában, amelyhez elérhető a stabilizátor-lekapcsolás funkció. Ennek segítségével az első kerekek akkor is stabilan állnak a talajon, ha a kerekek eltérő magasságban vannak, ezzel javul a tapadás és az irányíthatóság sziklás, durva terepviszonyok között.

MEGBÍZHATÓSÁG MINDEN ÚTON

Az új Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid aszfaltozott úton és terepviszonyok között is nagyszerű teljesítményt nyújt. A 4WD gomb megnyomásával aktiválhatja a felezőt, a lejtmenetvezérlő pedig segít a lejtőkön és laza talajú felületeken fenntartani a legjobb tapadást. Ismerjen meg egy újfajta kalandot és merőben új vezetési élményt.

RELIABILITY
Jeep® Grand Cherokee 4xe Plug-In Hybrid: CO2-kibocsátás (súlyozott, vegyes) (g/km): 68-60. Üzemanyag-fogyasztás (súlyozott, vegyes) (l/100 km): 2.9-2.6; Elektromos energia fogyasztás (ECAC súlyozott, vegyes) (kWh/100 km): 30.3-32.7. A típusengedélyeztetési értékeket WLTP eljárás szerint végzett tesztek során gyűjtöttük. Legutóbbi frissítés: 2022. május 17. Az értékek az összehasonlíthatóságot szolgálják