A kényelem új szintje

Úgy terveztük, hogy még nagyobb legyen benne a tér, így a Jeep® Compass belső kialakítása a kényelmet, a technológiát és a kifinomult stílust ötvözi.

Új műszerfal

TÉR A MINDENNAPOKRA

Az új Jeep® Compass a mindennapokra is megfelelő méretű helyet biztosít egy eddig soha nem tapasztalt beltérben. A tárolórekeszek befogadóképessége több mint kétszeresére, 2,8-ról 7,2 literre nőtt. A csomagtér is nagyobb lett, és különböző csomagrendszerező megoldások érhetők el, hogy mindig legyen hely a fontos dolgoknak.
LARGER STORAGE COMPARTMENTS

Nagyobb tárolórekeszek

A Jeep® Compass modellekben mindenféle térből több van. A megújított belső új és az eddigieknél nagyobb tárolórekeszeket is rejt például a sebességváltó mögött vagy a kartámasz alatt. A kompakt SUV-ban az eddigi 2,8 helyett 7,2 liternyi tároló van.

PERFECT VERSATILITY

Tökéletes variálhatóság

Az új Jeep® Compass modellekben nemcsak a tér nagyobb, de a variálhatóság is javult. A hátsó üléssor 40/20/40 arányban osztva dönthető, így növelhető a csomagtér, és számos rendszerező megoldással optimalizálható a helykihasználása.

Több hely, több stílus

A beltérben a stílusosság új dimenziója nyílik meg. Ergonomikus kialakítású ülések, optimális vezetési pozíció, az S felszereltséghez memóriamodullal ellátott ülések mellett olyan eredeti Jeep® dizájnmegoldások is elérhetők, mint a szövet, vinyl, vagy nappabőr borítás az üléseken és a műszerfalon.

Új ajtópanel

A Jeep® Compass megújulása az ajtókat is érintette. Mostantól a paneleket exkluzív, nappabőr borítja, amely nem csak jobban néz ki, de a beltér minőségét is tükrözi.

New door panels