A LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁK

Az új Compass a Jeep®-eknél eddig nem alkalmazott műszaki megoldásokat vonultat fel: innovatív, 10,1”-os érintőképernyő a Uconnect infotainment rendszerhez és új, 10,25”-os digitális központi műszeregység.

Új Uconnect™ infotainment rendszer 10,1”-os kijelzővel

A Jeep® Compass a technológiai fejlődés frontvonalában van az új generációs Uconnect™ infotainment rendszernek köszönhetően. Az előző verzióval összehasonlítva nemcsak a hardver és a vezérlő szoftver, hanem a kijelző és a csatlakoztatott szolgáltatások is megújultak.

Automata frissítés

Az új Compass abban is az első a Jeep®-ek között, hogy ebben a modellben válik elérhetővé először a felhőből történő automatikus szoftverfrissítés. Az előfizetéses rendszerben elérhető 4G kapcsolattal az új Uconnect infotainment rendszer a My Uconnect alkalmazáson keresztül is frissíthető, így nem kell márkaszervizbe menni a frissítések telepítéséért.

AUTOMATIC UPDATES OVER THE AIR

Beszélj Alexával

Az Alexa Voice Service* szolgáltatás is elérhető a Jeep® Compass-ban. A My Uconnect alkalmazásban a My Wi-Fi csomaggal együtt a szolgáltatások közé tartozik, így beszélhetsz Alexához: a zenelejátszás mellett az időjárási adatokat is lekérdezheted, és az otthoni okosrendszerek is elérhetők**.​

VOM JEEP® ZU IHREM ZUHAUSE

A Jeep®-ből az otthonodba

Most már vezetés közben, távolról is elérhetők az okosotthonra kapcsolt eszközök az Alexa Voice Service szolgáltatással*. Már az autóból is vezérelhető az otthoni világítás vagy a fűtés, mindez egyetlen hangutasítással**.

VON ZUHAUSE ZU IHREM  JEEP®

Otthonodból a Jeep®-edbe

Visszafelé ugyanígy működik a rendszer: az otthon kényelméből egyszerű hangvezérléssel az Alexa és a Google Home digitális asszisztensek elérik a Jeep® Compass rendszereit, és távolról is ellenőrizni lehet például az üzemanyagszintet vagy az autó pozícióját**.

Jogi nyilatkozat
*Az Amazon, az Alexa és más vonatkozó logók és márkanevek az Amazon.com Inc. és leányvállalatai bejegyzett védjegyei.

** Alexa Voice Service vagy Google Home szolgáltatásra van szükség.

***A My Wi-Fi előfizetéses szolgáltatás.

Uconnect Services szolgáltatások

Az új Compass távoli vezérlése az új My Uconnect alkalmazásnak és a kapcsolt szolgáltatásoknak köszönhetően soha nem volt ilyen könnyű. Az applikációval mindig az autóhoz csatlakoztatva maradhatsz, és egyes paraméterek közvetlenül is rendelkezésre állnak. Most már az Alexa Voice Services és TomTom szolgáltatások is elérhetők.

UCONNECT™ SERVICES

Uconnect Services  szolgáltatások

Maradj mindig csatlakoztatva a Jeep® Compass-hoz az új Uconnect Services szolgáltatásokkal. Látogass el a honlapra, és tudj meg mindent, amire szükséged van.

Részletek

Új, 10.25”-os digitális központi műszeregység

A vezetéssel és az autóval kapcsolatos minden fontos információt a Jeep®-ek közül elsőként a Compassban az új, 10,25”-os, HD felbontású digitális központi műszeregység jeleníti meg. Modern stílusa illeszkedik a beltér kialakításához, könnyen személyre szabható, és 12 különböző konfiguráció közül lehet választani.

NEW 10.25" DIGITAL INSTRUMENT CLUSTER
SMARTPHONE-LADEPAD

Új, vezeték nélküli töltőpad

Az új Compass-ban a Jeep®-eknél elsőként a vezeték nélküli töltőpad is bemutatkozik. Ez a csúcstechnológia lehetővé teszi, hogy a kompatibilis eszközöket kábel nélkül is tölteni lehessen. Csak rá kell helyezni a középkonzolban kialakított padra, majd a folyamat automatikusan elindul. A kék visszajelző fény a töltést, a zöld pedig a teljes töltöttséget jelzi.

* A töltési teljesítmény legfeljebb 15 W. A Jeep® Compass Longitude, Limited és S modellekhez érhető el.

Biztonságos csatlakozás

Az üzenetek, hívások kezeléséhez, zenehallgatáshoz nem kell többé levenni a kezedet a kormányról.