Egy ikon új stílusa

A Jeep® Compass fejlődik, de stílusa továbbra is ugyanolyan összetéveszthetetlen. Az új modell frissített orrkiképzést, új fényszórókat, valamint merész stílusú felniket kapott.

compass_exterior_main_01

A Compass új arca

A Jeep® Compass új külseje még elegánsabb és ambíciózusabb az új hűtőmaszkkal. Az éles vonalakkal határolt, modern orrkiképzés erőteljesebb, robusztusabb megjelenést biztosít, emellett a kompakt SUV fejlődésének egyik megtestesítője is.

compass_exterior_main_02
compass_exterior_main_03
compass_exterior_main_04

Megújult hetes osztású hűtőrács

A Jeep® Compass formatervének fejlődése a hetes osztású hűtőrácsot helyezi a középpontba. Az ikonikus Jeep® védjegy egyedi fekete keretet kapott, és ezzel maga köré öleli az orrkiképzés újdonságait.

ALUMÍNIUM FELNIK

Az új Jeep® Compass-hoz többféle, különböző stílusú, megújult alumínium felni választható.

16"-LEICHTMETALLFELGEN 17"-LEICHTMETALLFELGEN 18"-LEICHTMETALLFELGEN 18"-DIAMANT-ALUMINIUM LEICHTMETALLFELGEN IN GLOSS BLACK 19”-Leichtmetallfelgen mit Finish in mattem Satin
AUTOMATIC TAILGATE

Automata csomagtérajtó

Az automata csomagtérajtó* nyitása és csukása minden eddiginél kényelmesebb, mert nem kell hozzá kéz. A hátsó lökhárítóba épített szenzoroknak köszönhetően elég csak egy láblengetés a lökhárító alatt. A kulcsnélküli rendszer segítségével a kulcsot sem kell kivenni a zsebből, elég, ha az ajtó közelében van.


*vonóhoroggal nem kompatibilis