Kimagasló biztonság

Az új Jeep® Compass a legújabb vezetéstámogató és biztonsági rendszereket foglalja magában, hogy minden bent ülőnek a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Adaptív tempomat

Az adaptív tempomat olyan elektronikus rendszer, amely képes az autó előre beállított sebességét az előtte lassabban haladó járműéhez igazítani, így biztonságos távolság tartható.

LANE KEEP ASSIST

Sávtartó

A sávtartó segít az autót a saját sávja közepén tartani. Figyelmezteti a vezetőt, és a kormányzásba való beavatkozással korrigálja a jármű helyzetét, ha akaratlan kisodródást észlelne.

2-es szintű önvezető funkciók

A Jeep® modellek közül elsőként az új Compass-ban mutatkozik be az autópályasegéd, amely 2-es szintű önvezető funkciónak számít. Az adaptív tempomat és a sávtartó képességeinek alkalmazásával a rendszer képes arra, hogy a Compass megfelelő távolságot tartson a körülötte lévőktől, és segít a sáv közepén maradni, még kanyarokban is.

Biztonságban az utakon

Az új Jeep® Compass-ban olyan vezetéstámogató rendszerek vannak, amelyek figyelembe veszik a közlekedési szabályokat, és garantálják a bent ülők biztonságát.

DRIVER DROWSINESS DETECTION

Fáradtságérzékelő

Ez a technológia azt hivatott megakadályozni, hogy a sofőr fáradtan vezessen. Egy szenzor érzékeli a fáradtság jeleit, a friss adatokat az előző hét perccel összeveti, és ha a minimális szint alá csökken a figyelem, a központi műszeregységen audiovizuális figyelmeztetés jelenik meg, és pihenést javasol a vezetőnek.

AUTONOMOUS BRAKING WITH PEDESTRIAN RECOGNITION

Vészfékasszisztens gyalogosfelismerővel

Az új Jeep® Compass az automata vészfékasszisztens segítségével képes megelőzni a járművekkel, egyéb akadályokkal való ütközést, vagy a gyalogos elgázolását. Ez a technológia érzékeli az autó előtt lévő akadályt, és automatikus fékezést hajt végre, ha túl gyorsan közeledne feléjük a Compass.

360°-os kamera

Az új, parkolást segítő, 360°-os kamera a precíz manőverezést kívánó helyzetekben azzal segít, hogy felülnézeti képet nyújt az autóról és környezetéről.

360° CAMERA