Maximális védelem

A Jeep® Gladiator sebességváltóját, osztóművét, üzemanyag-tartályát is védőlemezek takarják.

gladiator_safety_main

AKTÍV ÉS PASSZÍV BIZTONSÁGI RENDSZEREK

A Gladiatorban több mint 65 aktív és passzív biztonsági

 rendszer található, amelyek az utasok védelmét szolgálják.

Automata fényszóróvezérlés

A Gladiatorban széria felszereltségként fényérzékelők vannak, amelyek automatikusan vezérlik a fényszórókat. Ehhez automata távolsági fényszóró is kérhető, amely érzékeli a fénymennyiség változását és ennek megfelelően kapcsolja a távolsági fényszórót, így mindig a legjobb látás és láthatóság is garantált.
gladiator_safety_details_02

HOLTTÉRFIGYELŐ ÉS AUTOMATA RÁFUTÁSGÁTLÓ

A holttérfigyelő a hátsó keresztforgalom-figyelővel együtt opcióként érhető el a Gladiatorhoz. Ezek a jármű holt tereit figyelik és arra figyelmeztetnek, ha egy másik jármű belépett ebbe a zónába. Az automata ráfutásgátló audiovizuális jelekkel figyelmeztet, ha fennáll egy frontális baleset veszélye.

gladiator_safety_details_03

ADAPTÍV TEMPOMAT

Beállíthatod a Gladiator haladási sebességét, amelyet a rendszer képes megtartani. Az intelligens tempomat érzékeli, ha egy lassabban haladó megy előtted és a sebesség ideiglenes módosításával képes megtartani az előre beállított, biztonságos távolságot. Mindezt a vezető beavatkozása nélkül.

Parkolj könnyedén

A Gladiatorral könnyedén is biztonságosan parkolhatsz. Az első és hátsó radarok és kamerák segítségével a Gladiator még az ilyen kényes manőverek során is agilis marad.