Integrált terepkamera

A Gladiator soha nem látott magasságokba tör olyan funkciók segítségével, amelyek minden utadon elkísérnek. Az előre néző, integrált terepkamera nagyfelbontású képet közvetít az infotainment rendszer érintőképernyőjére az előtted lévő útról, így könnyebben áttekinthetővé válnak a helyzetek, láthatóvá válnak az útegyenetlenségek, akadályok. A kamera öntisztító funkcióval rendelkezik, hogy mindig tökéletes legyen a kilátás. Hasznos funkció a mindennapokban, elengedhetetlen a terepezéshez.

gladiator_technology_main
gladiator_technology_main_02

Vezeték nélküli Alpine hangszóró

A Gladiator fedélzetén vezeték nélküli Alpine hangszórókat is találsz a hátsó ülés mögött. Ezt könnyedén magaddal viheted bárhova, formája a Jeep® összetéveszthetetlen stílusát idézi. A víz- és porálló hangszórók menet közben tölthetők és akár 30 percig is működőképesek maradnak 90 centiméter mély vízben is. Ugyanakkor külső akkubankként is használhatod és töltheted vele eszközeidet. A sztereó hangzás érdekében másik vezeték nélküli Alpine hangszóróval is összepárosíthatod.

gladiator_technology_main_03

Fedélzeti technológia

A Gladiator a legfejlettebb technológia segítségével a legjobb vezetési élményt nyújtja. A 7”-os, TFT, digitális műszeregység kijelzési képe személyre szabható és minden fontos paramétert nyomon követhetsz, a negyedik generációs Uconnect™ infotainment rendszer pedig minden Uconnect™ Services szolgáltatást biztosít a Jeep alkalmazáson keresztül. Ezeknek köszönhetően az utazást gond nélkül élvezheted.

UCONNECT™ SERVICES SZOLGÁLTATÁSOK

Az infotainment rendszer tökéletesen együttműködik a Uconnect™ Services szolgáltatásokkal, így az autó rendszereit távolról, okostelefon, vagy okosóra segítségével is eléred, sőt, még beszélhetsz is az autódhoz a Jeep alkalmazáson keresztül.

uconnect

UCONNECTTM SERVICES SZOLGÁLTATÁSOK

A Uconnect™ Services szolgáltatások segítségével összekötve maradhatsz Jeep® Gladiatoroddal.

Látogass el a dedikált honlapjára és tudj meg minden részletet!

Biztonság és élvezet az új vezetési élményért Töltsd le a Jeep alkalmazást most az AppStore-ból, vagy a Google Play áruházból.

Ismerd meg a UconnectTM services csomagot

A HANG KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJA

Válaszd ki a legjobb lejátszási listát a kalandozásokhoz. Opciósan elérhető az Alpine Premium hangrendszer, amely 9 hangszóróból, mélysugárzóból és egy 552W-os, 12 csatornás erősítőből áll. Az eredmény kiegyensúlyozott, széles spektrumú hangzás lesz.

gladiator_technology_details_01

Kulcsnélküli rendszer

A Gladiator egyik fő tulajdonsága a kényelem. A kulcsnélküli rendszerrel a központi zárat, a gyújtást és a motorindítást úgy tudod vezérelni, hogy a kulcsot nem kell kivenni a zsebedből.

Biztonságosan csatlakoztatva

Okostelefonodat könnyedén csatlakoztathatod és minden tartalma egyetlen érintésnyire lesz tőled. Biztonságosan, a vezetés zavarása nélkül.

Üzemanyag-fogyasztás, Jeep Gladiator benzin- és dízelmotorok (l/100 km): 9.8 – 9.5; CO2-kibocsátás (g/km): 256 - 248. A típus jóváhagyásához WLTP kombinált ciklusú eljárást végeztünk. Adatok frissítve: 2021. május 31. Az adatok csak az összehasonlíthatóságot szolgálják.