Nyitott tetős élmény

Élvezd a nyitott tető* nyújtotta szabadságot, amelyet csak a Gladiator fedélzetén tapasztalhatsz meg. A tető levehető, a szélvédő előre dönthető, az ajtók pedig könnyedén levehetők.

* Közúti forgalomban nem ajánlott.

FREEDOM TOP® HÁROMPANELES KEMÉNYTETŐ Prémium Sunrider® vászontető PONYVATETŐ TETŐ NÉLKÜL
ELŐRE DÖNTHETŐ SZÉLVÉDŐ

Hatalmas rakodótér

A Gladiator 1531 mm hosszú és 1442 mm széles platóval rendelkezik, terhelhetősége 613 kg, a variálhatóságról különböző csomagrendezők gondoskodnak. Ezek segítségével akár kalandokra, vagy mindennapi árumozgatásra is használhatod az autót.

gladiator_exterior_bedliner

Vidd, amit csak szeretnél

A Gladiator platója rendkívüli terhelhetőségével, kapacitásával és variálhatóságával tűnik ki. Akár a legnagyobb rakomány is biztonsággal szállítható. Sőt, a plató fényezéssel védett.

Exkluzív felniválaszték

Az új Jeep® Gladiatorhoz exkluzív alumínium felnik érhetők el, amelyek tovább erősítik a modell karakterét. A Sport felszereltséghez 17”-os, az Overland modellekhez 18”-os felni áll rendelkezésre.

17" Tech ezüst alumínium felni 17" fekete acél felnik 18" Gránit kristály alumínium felnik

A hovatartozás nagyszerű érzése

A Gladiator a Wrangler család nagyszerű elemeit használja fel és a pick-upra jellemző praktikummal, formatervvel gazdagítja a modellt. Az ikonikus formai elemek a hetes osztású hűtőrácsnál kezdődnek, a kör alakú első fényszórókkal és a konvex sárvédőívekkel folytatódnak. A Gladiatorral lehetetlenség nem kitűnni.

Üzemanyag-fogyasztás, Jeep Gladiator benzin- és dízelmotorok (l/100 km): 9.8 – 9.5; CO2-kibocsátás (g/km): 256 - 248. A típus jóváhagyásához WLTP kombinált ciklusú eljárást végeztünk. Adatok frissítve: 2021. május 31. Az adatok csak az összehasonlíthatóságot szolgálják.