Vegytíszta Jeep® teljesítmény

A Gladiator a Jeep® modellekre jellemző teljesítményt a pick-upok variálhatóságával ötvözi.

gladiator_technology_engine_01
gladiator_technology_engine_02

264 Le, 3.0 V6 Multijet,
Euro 6d-Final

A 3.0 literes, V6-os turbódízel motor 264 lóerőt és 600 Nm nyomatékot ad le, biztosítja az erőt, a teljesítményt és a flexibilitást, emellett teljesíti az Euro 6D-final környezetvédelmi normát. Széria felszereltségként Start/Stop automatikával rendelkezik, a nyolcsebességes automata váltó tökéletes összhangban dolgozik a Command-Trac összkerékmeghajtási rendszerrel, amelynek része a felezőváltó is.

8 SEBESSÉGES AUTOMATA VÁLTÓ

A Gladiator motorja tökéletes összhangban van a nyolcsebességes, automata sebességváltóval, amely a teljesítmény biztosítása mellett rövid váltásokat, alacsony fogyasztást és maximális hatékonyságot garantál. A csúcstechnológiát képviselő vezérlő szoftver a körülmények és a vezetési stílus függvényében azonnal képes a teljesítményt állítani. Ez azt jelenti, hogy a Gladiator mindig simán, a lehető legnagyobb motornyomaték mellett képes haladni.

Tökéletes terepező

A legendás  Jeep® terepképességet a kifinomult Command-Trac összkerékmeghajtási rendszer biztosítja, amelynek része a felező, a harmadik generációs Dana 44 tengelyek, a védőlemezek, a Trac-Lok mechanikus önzáró differenciál és a terepgumi is. Az új  Jeep® pick-up tökéletes első, hátsó és rámpaszöggel rendelkezik. 

gladiator_technology_details_02

Trail Rated®

Minden Gladiator megkapta a Trail Rated® minősítést, amelyhez az autónak többféle, a legkeményebb terepeken elvégzett vizsgán kell átesnie. Ezek a tesztek bizonyítják, hogy a legextrémebb kihívásoknak is megfelel és utánozhatatlan terepképességei vannak.

gladiator_technology_end_01
gladiator_technology_engine
264 CV 3.0 V6 Multijet
2,722 kg